Kulübümüzün bir geliri Yok

Ankaragücü Başkanı Fatih Mert, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Başkan Mert, kulüp olarak zor durumda olduklarını belirtti.

14.01.2020-15:55 - (Son Güncelleme: 14.01.2020-15:56) Kulübümüzün bir geliri Yok

Ankaragücü Başkanı Fatih Mert, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Başkan Mert, kulüp olarak zor durumda olduklarını belirtti.

İŞTE O AÇIKLAMALAR;

“Yapılandırma biz spor kulüplerinin kurtulması için çok önemli. Devletimiz burada el atmış bu işe, bu kulüplerin çoğu çok sıkıntılı günler yaşadılar. Hatta kapılara kilit vurmaya kadar gidebilir bu işler. Çünkü büyük borçlar var, döndürebilmek kolay değil. Ben kulübüm adına yapılandırma olursa memnun olacağımızı belirtmek isterim. Transfer yasağını kaldırmak için görüşmelerimiz devam ediyor. Bizim FIFA’da çok ciddi miktarda dosyamız var. Biz bu dosyaların bir kısmını hallettik. Yalnız beklediğimiz bir karar var. O karar ocak ayının 24’ü gibi görünüyor. 24’ünde alınacak karar bizim transfer için çok geç kalmış olacağımızı gösterir. Dosyaların tamamı da bitmedi bunu belirteyim. Futbolcular alacaklarının tamamını almak istiyorlar bunu da çözemiyoruz. Bugüne kadar bize yaklaşım gösteren, örneğin Bakary Kone’de olduğu gibi, onun 1 milyon 500 bin Euro alacağı vardı, 750 bin Euro ile sorunu çözdük. Bizden bütün futbolcular tamamını istediği takdirde biz bunu halledemeyiz” dedi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal