'Küfür Ettiysem İstifa Ederim!'

Gazişehir Teknik Direktörü Sumudica, Podolski’ye küfür ettiğiyle ilgili iddialara sert çıktı: Eğer böyle bir görüntü varsa istifa edeceğim. İspatlayamazlarsa benden özür dileyecekler!

19.10.2020-16:12 - (Son Güncelleme: 19.10.2020-17:14) 'Küfür Ettiysem İstifa Ederim!'

Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktörü Marius Sumudica, Antalyaspor maçının ardından yaşanan gelişmelerle ilgili açıklamalarda bulundu. Sumudica, Antalya’nın Alman futbolcusu Podolski’ye küfür ettiği iddialarına sert çıktı. Gazişehir Teknik Direktörü Sumudica şöyle konuştu:

KALABALIĞIN İÇİNDE NASIL YAPAYIM!

Tribünde çoğunluk olan ev sahibi kulüp yetkililerinin tam ortasında nasıl hakaret etmiş olabilirim, bunlar nasıl izin vermiş olabilir? Sosyal medya üzerinden sevincimi paylaşarak, tahrik ettiğim iddia ediliyor. Türkiye'de herkes kendini teknik direktör olarak hayal etsin, takımınız 9 kişiyle deplasmanda puan almayı başarıyor, buna kim sevinmez? Bu sevinç esnasında edilen küfürler ve hakaretler çok saygısızcaydı. Marius Sumudica olarak bir teklifim bulunuyor. Saldırganlıkla beni suçlayarak, kendilerinin sadece ‘saygılı ol' dediklerini iddia ediyorlar.

HEMEN İSTİFA EDECEĞİM

Lukas Podolski'ye hakaret ettiğim iddia ediliyor, eğer böyle bir görüntü varsa hemen istifa edeceğimin sözünü veriyorum. Eğer rakibin bu anlamsız iddiaları sadece sözde kalırsa, yine aynı şekilde basın önünde özür dilemelerini talep ediyorum. Bana kimse iftira atamaz.

9 KİŞİLİK TAKIMIMI YENEMEDİLER

Son olarak bir teknik direktör olarak futbola geri dönmek istiyorum. Antalyaspor'un yetkilileri maçın büyük bir bölümü dokuz kişi oynayan bir takımı yenemediklerini fark etmeleri gerekiyor. Antalyaspor belki de böyle bir ortamda maçı kaybederek, tarihe geçeceklerdi. Benim düşünceme göre bu puan kaybının ardından beni günah keçisi ilan etmek istiyorlar. Bahane arıyorlar.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal