Kuddusi Müftüoğlu: Hakem Meler Tecrübeli Ve Yetenekli

Fenerbahçe ile Galatasaray Süper Lig’in 23. Haftasında karşı karşıya gelecek. Mücadele öncesi spor yazarı Kuddusi Müftüoğlu, değerlendirmelerde bulundu.

22.02.2020-16:35 - (Son Güncelleme: 22.02.2020-16:32) Kuddusi Müftüoğlu: Hakem Meler Tecrübeli Ve Yetenekli

Fenerbahçe ile Galatasaray Süper Lig’in 23. Haftasında karşı karşıya gelecek. Mücadele öncesi spor yazarı Kuddusi Müftüoğlu değerlendirmelerde bulundu.

İşte Müftüoğlu’nun gözünden Fenerbahçe – Galatasaray maçı:

Türkiye'nin 1 numaralı derbisi. Şu anda Halil Umut Meler de bu derbiyi yönetecek tecrübe ve yeteneğe sahip. Müsabakada hakem açısından bir sorun olacağını sanmıyorum. Seyircilerin ve oyuncuların davranışı müsabakanın sonucunu etkiler. Hakemden çok oyuncu ve teknik heyetin tepkileri ve seyirci baskısı konuşulur.

Bu derbi için MHK da bence doğru bir atama yapmıştır. İlk yarıda Halil Umut Meler'in Fenerbahçe-Beşiktaş maçına atandığı ancak daha sonra değişiklik yapıldığı kamuoyuyla paylaşılmıştı. Müsabakada olası bir olumsuzlukta bu ön plan çıkar. Öyle bir ortam var ki herkes her şeyi tartışıyor. Ama hakemler de bence şu ana kadar bazı hatalar hariç başarılıydı. Yıllardır süren bir Fenerbahçe üstünlüğü var.

Doğal olarak psikolojik faktör. Çok baskılı ve iyi futbol oynuyor. Bu derbide de 30 dakika çok baskılı oynayacağını düşünüyorum. Galatasaray o baskıyı atlatırsa maçtan beraberlik çıkarabilir.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal