Küçük Taraftardan Libertadores Finali İçin Büyük Fedakarlık!

Arjantin’in iki dev ekibi River Plate ile Boca Juniors’un kozlarını paylaşacağı Libertadores Kupası finalini tribünden izlemek isteyen 6 yaşındaki River Plate taraftarı Renzo, oyuncaklarını satışa çıkardı.

20.11.2018-17:15 - (Son Güncelleme: 20.11.2018-17:11) Küçük Taraftardan Libertadores Finali İçin Büyük Fedakarlık!

Koyu bir River Plate taraftarı olan 6 yaşındaki Renzo, takımının Libertadores Kupası'nın finalinde Boca Juniors ile karşılaşacağı müsabakayı izleyebilmek adına oyuncaklarını satışa sundu.

24 Kasım Cumartesi günü Libertadores Kupası finalinde Arjantin’in iki ezeli rakibi River Plate ile Boca Juniors karşılaşacak. Bu dev karşılaşmayı tribünden takip etmek isteyen 6 yaşındaki River Plate taraftarı Renzo, bilet almak adına oyuncaklarını satışa çıkardı.

Renzo'nun anne ve babası, evlerinin hemen önünde, "Oyuncaklarımı El Monumental'a gitmeye çalışmak için satıyorum" yazısıyla satışa çıkaran çocuklarının bu girişimini sosyal medya hesaplarından paylaşırken, kısa süre içinde River Plate taraftarları arasında hızla yayılan bu paylaşım Arjantin temsilcisine kadar ulaştı. Bu durum karşısında duyarsız kalmayan River Plate Başkanı Emanuel Julian Barneaud, Renzo ve ailesi için bilet tahsis ettiklerini duyurdu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal