Kruse ve Datome; 'Türkiye'de Güvendeyiz'

Türkiye'nin coronavirüs için aldığı önlemler ve olan koşullar, ülkemizdeki yabancı oyunculardan övgüler alıyor.

06.04.2020-14:35 - (Son Güncelleme: 06.04.2020-14:47) Kruse ve Datome; 'Türkiye'de Güvendeyiz'
Fenerbahçe Beko'da 5 senedir oynayan İtalyan yıldız Gigi Datome ile Fenerbahçe'nin Alman oyuncusu Max Kruse, karantina günlerinde yaşadıklarından bahsederken, Türkiye için "Burada gerekli her şey var" diye konuştular.

Sağlık malzemelerinin yanı sıra diğer ihtiyaçlarınında hemen tedarik edilebildiğini söyleyen Kruse; kişisel sosyal medya hesabından gerçekleştirdiği canlı yayında şu anda Türkiye'de olmaktan dolayı hiçbir problemle karşılaşmadığını, her türlü istediğini kolaylıkla elde edebildiğini aktardı. Max Kruse, "Salgın sebebiyle tüm dünya sıkıntılı bir süreç geçiriyor. Daha önce dükkanları ya da iş yerleri olan insanlar, şimdi ise her şeylerini kaybediyorlar. Türkçe olarak bazı şeyler de konuşabiliyor, siparişlerimi verebiliyorum. Burada koşullar gayet iyi durumda. Almanya'da şu an tuvalet kâğıdı konusunda çılgın bir durum yaşanıyor. Ancak Türkiye'de marketlerde hiçbir eksik bulunmuyor" ifadelerini kullandı.


Datome ise "Türkiye çok iyi tedbirler aldı. Ancak herkes gerekli dikkati gösterdiği zaman daha iyi sonuç alınır. Şu an dünya üzerinde acil bir durum var ve bu duruma odaklanmak gerek. Vaktimi evde geçiriyorum. Siparişlerimi Türkçe veriyorum. 5 yıl boyunca burada kalıp Türkçe öğrenmemek utanç verici olurdu" diye konuştu.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal