Kristoffer Nordfeldt: Rekabete Hazırım

Gençlerbirliği’nin yeni transferi Kristoffer Nordfeldt, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

17.01.2020-12:31 - (Son Güncelleme: 17.01.2020-12:28) Kristoffer Nordfeldt: Rekabete Hazırım

Gençlerbirliği’nin yeni transferi Kristoffer Nordfeldt, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Tecrübeli eldiven rekabete hazır olduğunu söyledi.

İşte o açıklamalar:

Bir anda oldu. Burada olduğum için çok mutluyum. Çok önemli bir kulübe geldiğimin farkındayım." dedi. Nordfeldt, başkent ekibinde daha önce görev yapan İsveçli kaleciler Johan Dahlin ve Johannes Hopf ile transfer sürecinde görüşüp görüşmediğiyle ilgili "Transfer sırasında görüşmedim ama daha önce onlar burada oynarlarken sürekli konuşuyorduk. Burayla ilgili hep güzel şeyler anlatıyorlardı. Transferde bunun tabii ki biraz etkisi oldu. Burada olmaktan dolayı gerçekten çok mutluyum. Umarım, Gençlerbirliği’nin iyi bir yerde ligi tamamlamasını sağlarız.

Öncelikle sezonun ilk yarısından daha iyi bir yerde ligi bitirmek için çalışmamız gerekiyor. Diğer kaleci arkadaşlarla henüz daha antrenman yapmadım, durumlarını bilmiyorum ama takımdaki bütün kaleci arkadaşlara saygım var. Tabii ki rekabete hazırım.

Burada oynayan arkadaşlarım vardı, onları sık sık izliyordum. Mattias’ı zaten daha önceden tanıyordum. Burada Felemenkçe konuşan oyuncular da var. Onlarla da iletişim kurmaya başladım, yavaş yavaş arkadaşlarımla tanışıyorum. Şu an her şey olumlu gözüküyor. Umarım birlikte başarılar elde ederiz.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal