Kovac'tan Henry Onyekuru Açıklaması!

Galatasaray’ın transfer etmek için yoğun çaba gösterdiği Henry Onyekuru ile ilgili Monaco teknik patronu konuştu.

29.09.2020-17:24 - (Son Güncelleme: 29.09.2020-17:20) Kovac'tan Henry Onyekuru Açıklaması!

Geçen sezonun son bölümünde kiralık olarak top koşturduğu Galatasaray'dan Monaco'ya geri giden Henry Onyekuru şu zamana kadar Fransa'da aradığını bulamadı. Leverkusen'den Kevin Volland'ın transferinin sonrasında Monaco teknik direktörü Kovac'ın gözünden düşen ve ilk 11’i unutan Henry Onyekuru, Strasbourg karşılaşmasında da yedek kulübesinde şans bekledi.

KOVAC’DAN BEKLENMEYEN AÇIKLAMA GELDİ

Henry Onyekuru'nun tekrardan Galatasaray’a imza atacağı haberleri yüksek sesle konuşulmaya başlarken; bir son dakika açıklaması da Monaco teknik direktörü Kovac'tan geldi.

"Henry Onyekuru artık ilk tercihiniz değil mi?" şeklinde bir soruyu yanıtlayan Kovac, "Yedek kulübesinde olan herkes gibi Henry Onyekuru'nun da sırası gelecek, çok uzun bir maratonun içerisindeyiz. Genç bir kadromuz var ve herkesi değerlendireceğiz. Önümüzde bizi bekleyen en kötü ihtimalle 45 maç var. Strasbourg maçında dönüp yedek kulübesine baktığımız zaman yedek kulübesindeki en yaşlı futbolcumuz 25 yaşındaki Gelson Martins'ti. Herkese sıra gelecek, Onyekuru'ya sıra gelecek" ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal