Kostenoglou: "Güzel Ülkede Güzel Taraftara, Güzel Futbol Göstermek İstiyoruz"

UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanşında deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşacak AEK'da yardımcı antrenör Nikos Kostenoglou, güzel ülkede, güzel taraftara, güzel futbol izlettirmek istediklerini belirterek, futbolda maçlar oynanmadan hiçbir şeyin bitmeyeceğini söyledi.

28.08.2019-20:47 - (Son Güncelleme: 28.08.2019-20:41) Kostenoglou: "Güzel Ülkede Güzel Taraftara, Güzel Futbol Göstermek İstiyoruz"

İlk maçta takımın başında sahaya çıkan Portekizli teknik adam Miguel Cardoso'nun istifası nedeniyle yardımcı antrenör Nikos Kostenoglou, AEK takımının kaptanı Michalis Bakakis ile maçın oynanacağı Medical Park Stadı'nda basın toplantısı düzenledi. 

"GEREKEN GAYRETİ GÖSTERECEĞİM"

Kostenoglou, zor bir dönemde görev gelmesiyle ilgili olarak, "Başkanım bana inandı, güvendi. Ona sonsuz teşekkür ederim. Ben bu takıma yıllardır hizmet ediyorum. Bu takımın her şeyini biliyorum. Onun için takımda, oyuncularımla birlikte gereken gayreti göstereceğim" dedi.

"ZOR OLSA DAHİ ALMAYA GAYRET EDECEĞİZ"

Nikos Kostenoglou ise maçın zor geçeceğini bildiklerini belirterek, "Hem de çok zor olduğunu biliyoruz. Çok iyi ve deneyimli bir takım ile karşı karşıyayız. Biz buraya beraberlik için gelmedik. Bize gereken skor zor dahi olsa almaya gayret göstereceğiz" dedi. 

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal