Kosova'yla Oyuncu Takası Yapacağız!

Beşiktaş kulübü yönetim kurulu üyesi Fırat Fidan, Altyapı ile ilgili açıklamalarda bulundu.

06.02.2020-16:46 - (Son Güncelleme: 06.02.2020-16:51) Kosova'yla Oyuncu Takası Yapacağız!

Beşiktaş kulübü yönetim kurulu üyesi Fırat Fidan, Altyapı ile ilgili açıklamalarda bulundu.

İşte o açıklamalar:

Fulya’daki altyapıyı Ümraniye’ye taşıyıp altyapıya daha da değer verdiğimizi göstermemiz gerekiyor. Ümraniye’de hem altyapı hem de A takımla beraber çalışmaları hızlandırıp buradaki teknik ekiple oradaki teknik ekibi kaynaştırmamız lazım. SoccerLab programıyla 174 takımla bu program üzerinden çalışıyoruz.

PSV, Ajax gibi A takımların kullandığı program üzerinden 2 bin, 2 bin 500 oyuncunun verileri kaydediliyor. Bu verilerden oyuncu isimleri ortaya çıkıyor. Scouting departmanı Scoutium ile anlaşma imzaladı. Scoutium bizim adımıza verileri, futbolcu analizlerini yapıyor. Başta Kosova olmak üzere birçok ülke ile görüşmelerimiz devam ediyor. Belirli bir süre oynamak için yani 1 yıl kadar oyuncu takasları gerçekleştireceğiz.

Biz bu ülkelerden oyuncu alıp A takımda oynatacağız. Onlar da bizden oyuncu talep edecekler. Kosovalı oyuncular fiziken çok iyiler. Kosova Priştine takımı ile anlaşma imzaladık. Bu ülkelerde spor okulları açmak istiyoruz. Şu anda yurt dışında Irak ve Azerbeycan’la da var. Şampiyonluk hedefimiz var ama bizim ana hedefimiz çocukların yetişmesini sağlamak.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal