Koronavirüs Kapan Gazeteci Anlattı: 'Herkes sakin olsun'

Şampiyonlar Ligi'ndeki Atalanta - Valencia karşılaşmasını takip etmek için bulunduğu Milan'da koronavirüs kapan İspanyol spor muhabiri yaşadıklarını anlattı.

11.03.2020-13:35 - (Son Güncelleme: 11.03.2020-13:28) Koronavirüs Kapan Gazeteci Anlattı: 'Herkes sakin olsun'
Şampiyonlar Ligi'ndeki Atalanta - Valencia karşılaşmasını takip etmek için bulunduğu Milan'da koronavirüs kapan İspanyol spor basın mensubu Kike Mateu, karantina altında tutulduğu Valencia Üniversitesi Hastanesi'nde bu hastalıktan ve yaşadıklarından bahsetti.

"Testler yapıldı ve koronavirüs tespit edildi."

"Kötü hissetmeye başladım ancak ciddi bir şey görünmüyordu. Grip olduğunda yaşadıklarımı yaşadım, burnum tıkanmıştı ve biraz yorgun hissediyordum. Milan'da olduğumdan, hiçbir şey olmamış gibi devam etmek, normalde yaptığım gibi işe gitmek yerine koronavirüs kapıp kapmadığımı öğrenmenin önemli olacağını düşündüm. Testler yapıldı ve koronavirüs tespit edildi."

"Kilitli Durumdayım"

"Tamamen izole edildim. Hastanede sanırım koronavirüs taşıyan başka insanlar da var ancak ben bilmiyorum, onlar da izole edilmiş durumda. Kilitli durumdayım, dışarıda ne olduğunu bilmiyorum, kimseyi görmüyorum. Kimse beni ziyaret edemiyor. 9 gündür böyleyim, çok sıkıldım."

"Dışarıyı Özledim"

"Kitaplarım var, tabletim ve izlemek için televizyonum da var. Ancak bir süre sonra başka şeyler istiyorsun. Sokağa çıkmayı, yürümeyi, kumsala gitmeyi, temiz havayı ciğerlerine çekmeyi istiyorsun. Bunları gerçekten özledim. Artık kendini kötü hissetmiyorsan, semptomlar da yoksa, gitmek istiyorsun ancak hemen göndermiyorlar."

"Kimseyle Görüşemiyorum"

"Beni tedavi eden 3-4 doktor vardı. Her gün benim ziyaretime geldiler, yaptıkları testlerin hepsini anlattılar. Şu anda artık günde 1 kez 1 doktor geliyor ve durumumu kontrol ediyor, bir sonraki güne kadar kimse gelmiyor."

"Ne zaman çıkacağımı bilmek isterdim ancak kimse benim ne kadar burada kalacağımı bilmiyor. Bir süre sonra arkadaşlarımla oturacağım ve bu zamanları hatırlayacağım. Kötü şansıma güleceğim, buna inanıyorum."

"İyi hissediyorum"

"Aynı zamanda buradan herkese mesaj yollamak istiyorum. Sakin olsunlar. Çok sert geçen bir hastalık değil, tekrar sağlığına bir problem yaşamadan kavuşabiliyorsun. Şu anda ateşim yok, burnum akmıyor, genel bir rahatsızlığım yok. iyi hissediyorum. Sadece kuru kuru öksürüyorum. "
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal