Konyaspor’un Yeni Başkanı Hilmi Kulluk!

Konyaspor’da Seçimli Genel Kurul sonucunda yeni başkan Hilmi Kulluk oldu.

09.06.2018-10:11 - (Son Güncelleme: 09.06.2018-10:09) Konyaspor’un Yeni Başkanı Hilmi Kulluk!

Konyaspor’un yeni başkanı Seçimli Genel Kurul’da 95 oy alan Hilmi Kulluk oldu.

Bir otelde gerçekleşen ve üç başkan adayının yarıştığı olağanüstü genel kurul toplantısının divan başkanlığını Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan üstlendi.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay yaptığı açılış konuşmasında, Konyaspor’un geleceğinin bu gününden daha güzel olacağını belirtirken, “Konyaspor kentimizin takımıdır. Bu takımı yönetirken taraftarı unutmamak lazım. Konyaspor yönetiminden beklentimiz sportif başarının dışında ekonomik yönden de başarı sağlamasıdır. Şuan şehirde genciyle yaşlısıyla bütün herkes Konyaspor’u konuşuyor ve takımın başarılı olması adına temennilerini iletiyor. Umarım Konyaspor’un geleceği bu gününden daha güzel olacak” ifadelerini kullandı.

Konyaspor eski başkanı Fatih Yılmaz ise yaptığı konuşmada zorlu bir yılı geride bıraktıklarını belirtti. Takımın şu an 5 milyon Euro civarında borcu olduğunu aktaran Yılmaz, 2011 senesinden bu yana kulüp yönetiminde çeşitli görevler aldığını vurgulayarak herkesten helallik istedi.

Yapılan konuşmaların sonrasında gerçekleşen seçimde Hilmi Kulluk 95 üyenin oyuyla başkanlığa seçildi. Diğer adaylardan Zeki Çimen 58, Mustafa Oral ise 22 oy topladı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal