Konyaspor’un Süper Yetenekleri Konuştu: ''Aykut Kocaman Büyük Bir Şans''

Konyaspor’un iki süper yeteneği, Mücahit Can Akçay ve Erdon Daci Avusturya kampında açıklamalarda bulundu.

01.08.2019-11:17 - (Son Güncelleme: 01.08.2019-11:13) Konyaspor’un Süper Yetenekleri Konuştu: ''Aykut Kocaman Büyük Bir Şans''

Mücahit Can: "Konyaspor beni çok istedi"

Mücahit Can: 12 yaşımdan itibaren başlayan bir hikayeydi. Sonrasında bir dönem sakatlık yaşadım. Ağır bir sakatlıktı. Kariyerimin de dönüm noktası oldu. Çünkü Konyaspor beni almayı çok istedi. Sakatlığıma rağmen bana çok ilgi gösterdiler.

Mücahit Can: Normalde Gençlerbirliği altyapısındaki bir oyuncuyu kolay kolay bırakmaz. Ama sakatlığım nedeniyle izin verdiler. İlk süreç Konya’da tedaviyle geçti. Sonrasında ise toparlandım ve şimdi buradayım.

Erdon Daci: "Şu an Türkçe'yi çok iyi konuşuyorum"

Erdon: 3 yıldır buradayım. Makedonya’da Vardar altyapısında 7 yaşında futbola başladım. Tüm kategorilerde forma giydikten sonra beni Aykut hocaya önermişler. O da beğenmiş. İlk geldiğimde adaptasyon konusunda zorlandım. Şu anda Türkçe’yi çok iyi konuşabiliyorum.

Erdon: Sezon başı kampı çok çalışıyoruz. Bu kamp döneminin amacı sezona en iyi şekilde hazırlanmak. Tempo her ne kadar yoğun ve yorucu olsa da bu çalışmalara ihtiyacımız var. Konyaspor olarak yeni sezonda bir önceki yıla oranla daha iyi işlere imza atmak istiyoruz.

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal