Konyaspor’dan Türk Lirası Desteği!

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Atiker Konyaspor, ligin 2. haftasındaki Antalyaspor maçında giyecekleri formanın sol kolunda Türk Lirası simgesiyle sahaya çıkacak.

15.08.2018-17:16 - (Son Güncelleme: 15.08.2018-17:16) Konyaspor’dan Türk Lirası Desteği!

Atiker Konyaspor, Spor Toto Süper Lig’in 2. haftasında Antalyaspor ile oynayacakları karşılaşmaya formaların sol kolunda Türk Lirası simgesiyle çıkacaklarını açıkladı.

Yeşil beyazlı ekibin resmi internet sitesinden yapılan açıklama şöyle:

"Atiker Konyaspor'umuz, milli birlik ve beraberliğe çok daha fazla ihtiyaç duyduğumuz şu dönemde Antalyaspor karşılaşmasına sol kolunda Türk Lirası simgesiyle çıkacak. Son zamanlarda ülkemiz üzerine oynanan büyük oyunlar ve operasyonlara Atiker Konyaspor'umuz kayıtsız kalmadı. Kulübümüz TFF'ye başvurarak Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında deplasmanda karşılaşacağımız Antalyaspor mücadelesinde formamızın sol kolunda Türk Lirası simgesiyle (₺) çıkmak için başvuruda bulundu.

Başkan Hilmi Kulluk "Devletimizin ve milletimizin bekası adına böylesi zamanlarda futbol camiasının bir araya gelerek bütünleşmesi ve dik bir duruş sergilemesi son derece önemli. Atiker Konyaspor olarak bu kıvılcımı bu şekilde başlatıyoruz ve bütün kulüpleri de bu eyleme destek vermeye davet ediyoruz."



Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal