Konyaspor’dan Türk Kızılayı İçin TFF’ye Başvuru!

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Atiker Konyaspor, Türk Kızılayı logosunun futbol takımının formasında yer alması konusunda TFF’ye başvuruda bulunduklarını açıkladı.

03.10.2018-16:38 - (Son Güncelleme: 03.10.2018-16:37) Konyaspor’dan Türk Kızılayı İçin TFF’ye Başvuru!

Atiker Konyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında Beşiktaş’ı konuk edeceği karşılaşmaya, sol kolunda Türk Kızılayı'nın logosunun yer alacağı formalarla çıkma kararı aldı.

Yeşil beyazlı ekibin resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, şu ifadeler kullanıldı:

"Kurulduğu günden beri ülkemizde ve dünyanın farklı kıtalarında 137 ülkede yardıma muhtaç, yoksul, güçsüz, mağdur insanlara yüce Türk milletinin iyilik, güzellik ve merhametini ulaştıran Türk Kızılayı, dünyanın en büyük ve en değerli yardım kuruluşlarından birisidir. Yönetim kurulumuz, gerçekleştirdiği son toplantısında, asil milletimizin omuzlarında yükselen Türk Kızılayı'nın logosunu formamızda taşımamız yönünde karara varmıştır. Konuya ilişkin gerekli başvuru Türkiye Futbol Federasyonuna yapılmıştır. Federasyonumuzun onaylaması durumunda 7 Ekim Pazar akşamı Beşiktaş ile karşılaşacağımız Spor Toto Süper Lig müsabakasında Türk Kızılayı'nın amblemini dünyanın en cömert ülkesinin bir futbol takımı olarak, büyük bir onu ve gururla formamızın sol kolunda taşıyacağımızı kamuoyu ile paylaşmak isteriz."

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal