Konyaspor'dan Özkahya Açıklaması

Atiker Konyaspor ile Trabzonspor arasında oynanan maç sonrasında Konyaspor medya görevlisi ile maçın hakemi Halis Özkahya arasında gerginlik yaşanmıştı. Özkahya'nın 'Senin ağzını burnunu kırarım' dediği belirtilmişti. Konya ekibinden açıklama geldi.

13.05.2019-14:46 - (Son Güncelleme: 13.05.2019-14:41)

Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında oynanan ve 2-2 eşiklikle sonuçlanan Atiker Konyaspor-Trabzonspor maçı sonrasında Konya ekibinin medya sorumlusu ve maçın hakemi Halis Özkahya arasında tartışma yaşanmıştı. Konya cephesinden konuyla ilgili açıklama geldi.

'VAR SİSTEMİ YÜRÜRLÜĞE GİRDİ DİYE SEVİNMİŞTİK'

Atiker Konyaspor Başkanı Hilmi Kulluk yaptığı açıklamada, "Futbol kamuoyu Trabzonspor ile oynadığımız iç saha maçının hakemi Halis Özkahya'nın verdiği kararları tartışıyor. Esasında tartışacak bir şey yok. Her şey ortada ve bu kararların tartışılacak bir yanı da yok. Ama illa bir şey tartışılacaksa verilen kararlardan çok hakemlerin sahadaki duruşları, tavırları göz önüne alınarak iyi olmayan niyetleri ve medya görevlimize sarf ettiği "Senin ağzını burnunu kırarım" şeklindeki tehdidi tartışılmalıdır. VAR sistemi yürürlüğe girince sevinmiştik. Ama maalesef üzülerek şahit olduk ki, hiç çekinmeden, bağlı oldukları kurumun yaptırımlarından, uyarılarından korkmadan, göz göre göre güçlülerden yana tavır almaya başladılar' dedi.

Konyaspor'un patronu, sözlerinin şu şekilde devam etti: 'Son olarak yaşananları bir tarafa bırakıyor ve tüm samimiyetimizle TFF'ye, PFDK'ya ve MHK'ya soruyoruz; Herhangi bir kulüp başkanı ya da yöneticisi karşılaşmanın hakemine "Senin ağzını burnunu kırarım" demiş olsaydı nasıl ceza verirdiniz? Bunu 15 kişinin içinde söyleyen hakeminiz Halis Özkahya için bir yaptırımınız olacak mı? Merakla bekliyoruz.'

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal