Konyaspor’dan Fenerbahçe Tepkisi!

Atiker Konyaspor, Spor Toto Süper Lig’in 5. haftasında evinde Fenerbahçe ile oynadığı karşılaşmada konuk takım taraftarlarına ayrılan bölümde çok sayıda koltuğun kırıldığını açıkladı.

17.09.2018-16:41 - (Son Güncelleme: 17.09.2018-16:33) Konyaspor’dan Fenerbahçe Tepkisi!

Spor Toto Süper Lig’in 5. hafta karşılaşmasında Fenerbahçe’yi konuk eden Atiker Konyaspor, resmi sitesinden yaptığı açıklamada sarı lacivertli taraftarların çok sayıda koltuk, ayna, kapı, klozet ve çeşmelere zarar verdiğini belirtti.

Yeşil beyazlı ekibin resmi internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, Fenerbahçe taraftarlarına ayrılan tribünde, çok sayıda koltuğun yanı sıra ayna, kapı, klozet ve çeşmelere zarar verildi.

Konyaspor cephesinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Fenerbahçe taraftarı karşılaşma sonrası kendilerine ait bölümde bulunan çok sayıda koltuk, ayna, kapı, klozet ve çeşmeleri kırdı. Tuvaletleri, turnikeleri ve duvarları savaş alanına çevirdi. Ayrıca konuk takım taraftarı tel örgü bariyerlerini kırarak kontrol merkezindeki çalışanlara saldırıda bulundu. Konuk takım taraftar grubunun tribünleri boşaltması sonrası stadyum yetkililerimiz ve federasyon temsilcisi tarafından yapılan hasar tespitinin ardından; tribünde yer alan çok sayıdaki koltuğun parçalandığı, klozet kapakları, turnike bariyerleri, ayna ve kapıların kırıldığı saptandı. Bunun yanı sıra pisuvarların kullanılamaz hale getirildiği, sabunlukların da söküldüğü görüldü."

Açıklamada, Türkiye Futbol Federasyonu yetkilileri tarafından konu hakkında rapor tutulduğu, güvenlik kameralarınca tespit edilen taraftarlar hakkında yasal işlem başlatılacağı kaydedildi.





Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal