Konyaspor’dan Eskişehirspor’a Anlamlı Destek!

Son dönemde zor günler geçiren Eskişehirspor’a Atiker Konyaspor’dan destek geldi.

31.08.2018-11:37 - (Son Güncelleme: 31.08.2018-11:34) Konyaspor’dan Eskişehirspor’a Anlamlı Destek!

Spor Toto Süper Lig ekibi Atiker Konyaspor, Eskişehirspor’dan bir oyuncu transferinden ötürü oluşan 230 bin euro alacağını süresiz olarak erteledi.

Atiker Konyaspor, kardeş kulüp olarak gördüğü ve geçmişten bu yana biriken borçlarından ötürü bu sezon yeni transfer ettiği futbolcularına lisans çıkaramayan Eskişehirspor’un çağrısına karşılık vererek vefa örneği sergiledi. Yeşil beyazlılar 2015-2016 sezonunda Eskişehirspor’a kiraladıkları oyuncu Dossa Junior’dan kalan 230 bin euro alacağını süresiz erteleyerek muvafakatnameye imza attı.

Konyaspor Kulüp Başkanı Hilmi Kulluk, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, "Geçmişi büyük başarılarla dolu önemli kulübümüz Eskişehirspor’la ilgili üzerimize düşen görevi yapmaya hazırız. Mevcut problemin çözülmesi adına ilk planda gerekli olan yazıları federasyonumuza yolladık. Her zaman Eskişehirspor’un yanındayız. Spor kamuoyunun bildiği üzere futbolcularımız Erdon Daci ve Emre Can Atila’yı da sezon sonuna dek bedelsiz olarak Eskişehirspor’a kiraladık. İnşallah bu sorunlar çözüme kavuşacak ve yine Eskişehirspor camiası eski günlerine dönecektir." ifadelerini kullandı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın. 
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal