Konyaspor’dan Alkışlanacak Hareket!

Atiker Konyaspor Kulübü, Spor Toto Süper Lig'de 5. haftada 16 Eylül Pazar günü Fenerbahçe ile oynayacağı karşılaşmanın gelirini otizmli çocuklara bağışlayacak.

12.09.2018-12:04 - (Son Güncelleme: 12.09.2018-12:02) Konyaspor’dan Alkışlanacak Hareket!

Atiker Konyaspor, Spor Toto Süper Lig’in 5. haftasında Fenerbahçe ile oynayacağı karşılaşmada elde edilecek hasılatı otizmli çocuklara bağışlama kararı aldı.

Yeşil beyazlı ekibin resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, özellikle Anadolu takımları için tribün gelirleri açısından önemli müsabakalar arasında bulunan Fenerbahçe karşılaşmasına ilişkin Atiker Konyaspor Yönetim Kurulu olarak önemli bir karar alındığı kaydedildi.

Alınan karar doğrultusunda karşılaşmanın giderleri çıkarıldıktan sonra kalan gelirin tümünün Selçuklu Otizmli Bireyler Eğitim Vakfına (SOBE) bağışlanacağı belirtilen açıklamada, "Daha önce pek çok kulüp genellikle kupa müsabakalarında ve hasılatın belirli seviyede kaldığı maçlar için benzer kararlar almış ve bahse konu olan dernek, kurum, kuruluş ve kişilere destek olarak üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmişti. Fakat Atiker Konyaspor Yönetim Kurulu'muz, Başkanımız Hilmi Kulluk’un önerisiyle sıra dışı bir karara imza atarak en çok gelirin sağlanacağı karşılaşmalardan biri olan bu maçın gelirini otizmli bireylerin eğitiminde kullanılmasını kararlaştırdı." ifadeleri kullanıldı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal