Konyaspor Taraftarından Elazığ'a Yardım Kampanyası

Dün akşam Elazığ’da yaşanan deprem sebebiyle zarar gören vatandaşlar için Konyaspor taraftarı yardım kampanyası başlattı.

25.01.2020-15:39 - (Son Güncelleme: 25.01.2020-15:37) Konyaspor Taraftarından Elazığ'a Yardım Kampanyası

Dün akşam Elazığ’da yaşanan deprem sebebiyle zarar gören vatandaşlar için Konyaspor taraftarı yardım kampanyası başlattı.

Nalçacılılar Taraftar Dernek Başkanı İbrahim Apalı, Elazığ'da yaşanan deprem sebebiyle zarar gören vatandaşlar için yardım kampanyası başlattıklarını ifade etti.

Apalı, Konya Büyükşehir Belediyesi Stadyumu önünde basın mensuplarına yapmış olduğu açıklamada, Valilik, Büyükşehir Belediyesi, Necmettin Erbakan Üniversitesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliği ile "Bir maç binlerce kitap, on binlerce öğrenci" projesinin başlatıldığını açıkladı.

Proje ile ihtiyaç olan okullara kitap toplanacağını ifade eden Apalı, yarın İttifak Holding Konyaspor-Galatasaray mücadelesi öncesinde taraftarların stada kitaplar ile gelmesini belirtti.

Apalı, Elazığ'ın Sivrice ilçesinde yaşanan 6,8 büyüklüğündeki deprem sebebiyle bölgede zarar gören vatandaşlarımız için de yardım kampanyası başlattıklarını belirterek, şöyle devam etti:

"Sosyal medya hesaplarımızdan da yayımladığımız üzere deprem bölgesine gönderilmek üzere kullanılmamış battaniye, elbise gibi ihtiyaç malzemelerini temin etmeye devam ediyoruz. Taraftarlarımızdan da bu desteğe katkı vermelerini bekliyoruz. Şu anda 3 tır yardım malzemesi topladık. Yardım malzemelerini 5 tıra çıkarmayı hedefliyoruz."

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal