Konyaspor Eto'o İçin TFF'ye Başvuruyor!

Atiker Konyaspor Kulübü Başkan Yardımcısı Ahmet Baydar, Antalyasporlu yöneticilerin Samuel Eto’o ile ilgili iddialarının asılsız olduğunu ve konuyla ilgili TFF’ye başvuracaklarını açıkladı.

18.04.2018-17:31 - (Son Güncelleme: 18.04.2018-17:13) Konyaspor Eto'o İçin TFF'ye Başvuruyor!

Spor Toto Süper Lig’de geçtiğimiz hafta deplasmanda oynadıkları Antalyaspor karşılaşmasında Samuel Eto’o’nun uygunsuz davranışta bulunduğu iddiasına ilişkin açıklama yapan Atiker Konyaspor Kulübü Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Ahmet Baydar, "Antalyasporlu yöneticilerin geçen hafta içinde ortamı germek, tansiyonu yükseltmek için ortaya attıkları sorumsuz, mesnetsiz, belgesiz iftiralarını TFF'ye taşıyoruz." dedi.

Baydar, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, Antalya Stadı'nda oynanan Antalyaspor-Atiker Konyaspor karşılaşması bitiminde oyuncuları Eto'o'nun maçın ardından Antalyaspor taraftarlarına uygunsuz davranışta bulunduğu iddialarını yorumladı.

Söz konusu iddiaların gerçeği yansıtmadığını belirten Baydar, konuya alakalı Türkiye Futbol Federasyonuna (TFF) başvuracaklarını açıkladı ve şu ifadeleri kullandı:

"Antalyasporlu idarecilerin geçtiğimiz hafta içinde ortamı germek, tansiyonu yükseltmek maksadıyla ortaya attıkları sorumsuz, mesnetsiz, belgesiz iftiralarını TFF'ye taşıyoruz. Hazırladığımız dosya ilgili kurullara iletilecek. Bu hafta oynayacağımız kritik karşılaşma öncesi bu stratejiyle oyuncumuz Samuel Eto'o ve takımımıza karşı organize nefret tohumları ekilmiştir. Bu provokasyonun amacı belliydi, takımımızın ve futbolcumuzun performansını etkilemek. Bir haftadır Eto'o üzerinden yapılan hadsiz açıklamalar, yeni algı operasyonlarıyla sürüyor. Camiamızı bu şekilde lekelemeye çalışanlara hukuk nezdinde gereken cevap verilecektir."

TFF ve Etik Kurulunun, konuyu en ince detayına kadar inceleyeceğine inandıklarını belirten Baydar, "Hiç kimse elinde kesin bilgi ve belgeler olmadan bir kulübü ve futbolcuyu zan altında bırakamaz, karalayamaz, iftira atamaz. Her fırsatta bu yola tevessül edenler için ilgili kurulların değerli üyelerinin adaletli şekilde konuyu ele alıp emsal bir karar vereceğine inanıyoruz." değerlendirmesini yaptı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal