Konyaspor Enflasyonla Mücadeleye Destek Verdi!

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Atiker Konyaspor, Enflasyonla Topyekün Mücadele Programı doğrultusunda başlatılan indirim kampanyasına destek verme kararı aldı.

13.10.2018-17:30 - (Son Güncelleme: 13.10.2018-17:27) Konyaspor Enflasyonla Mücadeleye Destek Verdi!

Konyaspor Kulübü Yönetim Kurulu, enflasyonla mücadele programı çerçevesinde ülke genelinde indirim kampanyası başlatılması sonrası, kampanyaya destek olmak adına toplandı.

Yeşil beyazlı ekibin resmi internet sitesinde yer alan açıklamada, yönetim kurulunun indirim kampanyasına destek verme kararı aldığı ifade edildi.

Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada şöyle denildi:

"Kısa bir süre önce açıklanan ‘Enflasyonla Topyekün Mücadele Programı’ çerçevesinde ülke genelinde indirim kampanyası başlatılmıştır. Bu doğrultuda listede eğlence ve kültür kısmında bulunan spor karşılaşmalarına giriş ücreti ve spor faaliyetleri adına yapılan ödemeler kalemlerine istinaden indirim kararı almış bulunmaktayız. Yönetim kurulu üyelerimiz tarafından oy birliğiyle kabul edilen karar neticesinde, ülkemizin içinde bulunduğu zor süreçte Atiker Konyaspor Kulübü olarak bu kampanyaya tam destek vererek sezon bitimine dek karşılaşma giriş ücretlerimizde ve Konyastore mağazalarımızdaki tüm ürünlerimizde indirim uygulanacaktır. İlgili mercilere resmi başvuruların yapılmasından hemen sonra almış olduğumuz bu karar yürürlüğe girecektir."

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal