Kontratında Oynama Maddesi mi Var?

Spor yorumcusu ve yazarı Mehmet Demirkol, Aytemiz Alanyaspor ile Beşiktaş arasında oynanan karşılaşmayı değerlendirdi.

29.02.2020-10:03 - (Son Güncelleme: 29.02.2020-10:10) Kontratında Oynama Maddesi mi Var?

Kimyası bozuk bir maçtı doğal olarak. Hatay’ın hemen yakınında 33 canımızı kaybettikten hemen sonra futbol oynamak zordu ve öyle de oldu. Çok da maç oynanmadı. Psikoloji yerli yabancı herkes için düşüktü. Bu korkunç duruma bağlı olarak maçın temposu özellikle Sergen Yalçın göreve geldikten sonra alıştığımızdan daha düşük oldu.

Dengede giden düşük tempolu oyunda Alanya’nın öne geçmesinden sonra Beşiktaş’ın hem geniş alanda hücum, hem de derinlikli savunma ve hücum anlamında fark yarattığını söylemek lazım. Bunun özellikle bir plan çizmekten daha çok hocanın oyunculara ne olduklarını hatırlatmak düzleminde fark yarattığını düşünüyorum. Gökhan-Atiba Elneny-Caner aslında karşıdaki rakiplerinden daha iyi durumda değiller. Ancak Sergen Yalçın sanırım onları buna ikna etti.

Dolayısıyla bence Yalçın’dan an itibarıyla daha donanımlı bir teknik adam Erol Bulut da tam tersini... Yani Erol Bulut işin fiziğini çözmüş durumda ama psikolojlisi onu olduğundan geri bırakıyor.

Karius’un kontratında ligde oynamazsa Beşiktaş para öder maddesi mi var?

Elneny ve Atiba olağanüstü bir ekip. Şenol hocanın elinde olsa çok daha fazlasını alabilirdi bu kesin. Yıldızı ayırmak zor ama ikisi de işlerini çok iyi yaptılar.

Sergen Yalçın doğuştan yetenekti. Ve öğrenerek, yardımlaşmayı deneyimleyerek iyi bir teknik direktör adayı oldu. Naçizane bir tavsiyem olacak. Boyd, N’Koudou ve Diaby’yle topla buluşma ve hareketlenme anıyla ilgili bir aydınlanma çalışması yapmalı. Hoca gibi değil, topçu gibi.

Erol Bulut iyi takım kuruyor. Performans maksimizasyonu en yüksekte. Abdullah hoca gibi. Onun farkı Almanya kökenli olması. Maç tansiyonu olduğu zamansa takım her seferinde geri düşüyor. Bulut da Almanya’da takım almalı. Ya da Almanlar’dan yardım alıp daha sakin olmalı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal