Köln’ün Başı Büyük Dertte!

Almanya Bundesliga ekiplerinden Köln, Çin’in Tianjin Quanjian kulübüyle olan sözleşmesini tek taraflı fesheden eski oyuncusu Anthony Modeste ile geçtiğimiz günlerde sözleşme imzalamıştı. Bu olayın ardından Çin kulübü harekete geçti.

19.11.2018-12:05 - (Son Güncelleme: 19.11.2018-12:03) Köln’ün Başı Büyük Dertte!

Çin kulübü Tianjin Quanjian, Modeste transferi konusunda Köln aleyhine dava açtığını açıkladı.

Anthony Modeste, yaz transfer döneminde Galatasaray'la sözleşme imzalamaya çok yaklaşmış fakat olası bir ceza durumunu göz önüne alan sarı kırmızılılar bu transferden vazgeçmişti.

Çin ekibiyle sorunlar yaşayan Fransız forvet, geçtiğimiz günlerde eski takımı Köln ile anlaşmaya varmıştı. Bu olayın ardından Tianjin Quanjian, haksız fesih yaparak kulüpten ayrıldığını öne sürdüğü Modeste için Alman takımının ve Fransız yıldızın aleyhine dava açtığını belirtti.

Geçen hafta Galatasaray'ın Olağan Divan Kurulu Toplantısında açıklamalarda bulunan Abdurrahim Albayrak, Modeste ile ilgili de konuşmuştu. Albayrak konuya ilişkin yaptığı açıklamada "Son gün Modeste'yi bedavaya kadromuza katıyorduk, Çin ekibine faks çektik, 'Alırsanız, sizi yakarız' dediler. 25 milyon euro ceza ödeseydik nasıl karşınıza çıkacaktım?" ifadelerini kullanmıştı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal