Kollarını Kaybetti; Türkiye Şampiyonu Oldu! Soner Aras'ın İbretlik Hikayesi!

Kollarını tarım aletine kaptırarak kaybeden 27 yaşındaki Soner Aras Türkiye Şampiyonu oldu.

22.07.2019-17:46 - (Son Güncelleme: 22.07.2019-17:19) Kollarını Kaybetti; Türkiye Şampiyonu Oldu! Soner Aras'ın İbretlik Hikayesi!

Kollarını tarım aletine kaptırarak kaybeden 27 yaşındaki Soner Aras yılmadı ve Paralimpik Türkiye Tekvando Şampiyonası'nda şampiyon oldu. Aras'ın şimdiki hedefinde ise İtalya'da düzenlenecek Avrupa Şampiyonluğu var. Aras, orda da birinci olup ülkemizin bayrağını dalgalandırmak istedğini söyledi.

Disiplinli ve yoğun çalışmanın başarı getirdiğini söyleyen Aras

"İddiam var; bırakmak yok. Tüm şampiyonlukları elde etmek istiyorum.. Halil Koçak hocamla kafede tanıştık. Oturduk tekvando hakkında konuştuk. Ertesi gün buluşup antrenmanlara başladık. Her akşam antrenman yaptık. Çok teşekkür ediyorum hocama. Bütün şampiyonlukları elde etmek istiyorum." dedi.

Halil Koçak:

"Engeli olmayan arkadaşlarıyla adepte oldu ve onlarla çalıştı. Çok güzel motivasyon sağladı arkadaşlarına. Biz de Sonerle ilgilendik ve çalıştık. 2 ay gibi kısa bir süre içinde Türkiye birincisi oldu. 30 Eylül'de düzenlenecek Avrupa Şampiyonasına hazırlanıyoruz. İnşallah orda da birinci olacağız." ifadelerini kullandı.

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal