Kocaelispor'da 17 Vaka!

Önceki günlerde 10 koronavirüs vakası görülmesi sonucu tesisleri ziyaretçi ve basına kapatan Kocaelispor’da 7 futbolcunun daha pozitif çıkmasıyla toplam vaka sayısı 17’ye yükseldi.

01.12.2020-16:31 - (Son Güncelleme: 01.12.2020-16:30) Kocaelispor'da 17 Vaka!
Kocaelispor’da önceki gün 10 futbolcunun koronavirüs testinin pozitif çıktığı açıklanmıştı. Bu durum sonrasında sporcuların konakladığı ve antrenmanlarını yaptığı tesisler basına ve taraftara kapatıldı.

2. Lig’de mücadele eden Kocaelispor’da Onur Öztonga, Bahattin Köse, Bayram olgun, Kemal Can Aydemir, Mesut Özdemir, Haşim Arda Sarman, Numan Çürüksu, İsmet Yumakoğulları, Murat Cem Akpınar ve Mervan Yusuf Yiğit’in Covid-19 testleri pozitif çıkmıştı.

Başkan Vekili Engin Koyun’un testinin de pozitif olduğu ve bugün tüm sporcuları yeniden testten geçen Kocaelispor, Körfez ilçede bulunan Brunga Tesisleri’ni basına ve taraftara kapattığını açıklamıştı. Yeni yapılan testlerde ise Ramazan Çevik, Semih Karadeniz, Erdinç Karakaş, Doğukan Kaya, Eren Türkkal, Berat Kartal ve Yiğitali Bayrak’ın da sonucu pozitif çıkınca Kocaelispor'da vaka sayısı 17'ye yükseldi.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal