Kobe: "Kesinlikle LeBron'u Arayacağım Ve Tebrik Edeceğim"

Los Angeles Lakers süperstarı Kobe Bryant, Lakers seyircilerinin, kardeşliğin bir parçası olarak LeBron James'i kendilerinden saymasını istiyor.

20.01.2020-13:03 - (Son Güncelleme: 20.01.2020-12:59) Kobe: "Kesinlikle LeBron'u Arayacağım Ve Tebrik Edeceğim"
Lakers taraftarlarının, LeBron James'i içlerinden biri saymadığı bir zaman vardı. James, 2018 yazında Lakers ile anlaşma sağladığında, bazı seyirciler James'in bir ekip yüzü olarak asla Bryant'ın yerini alamıyacağını düşünüyorlardı.

Fakat Kobe, LeBron'un kendisini tüm dönemlerin sayı krallığı listesinde ardında bırakmaya hazırlanırken, Laker seyircilerinin, ekibe olan bağlılığı için James'e övgü yağdırmalarını önerdi:

"LeBron Los Angeles'a geldiğinde, artık bir Laker, kardeşliğimizin bir parçası ve onu bu şekilde kucaklamalıyız. Hazır buradayken, onu bir atlet olarak takdir etmeli ve minnettar olmalısınız. Bu adamı takdir edin, yaptıklarını kutlayın, çünkü gerçekten dikkat çekici."

Kobe haricinde, LeBron'un 80 sayı sonra kendi rekorunu kırdığında onu aramayı düşündüğünü aktardı:

"Kesinlikle onu arayacağım ve tebrik edeceğim. 'Bron için çok mutluyum, tüm başardıklarından ve başarıyor olduklarından ötürü harikaydı."

LeBron basketbol kariyerinin en iyi forvet sezonlarından bir tanesini geçiriyor, ortalama 25.5 sayı ve sezonda en iyisi olan 10.9 asistle, Lakers'ı Batı Konferansı'ndaki en iyisi olan 34-8'e çıkarmış halde.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal