'Kobe Bryant, Michael Jordan'dan Sonra Gördüğüm En İyi Oyuncu'

NBA süperstarı Charles Barkley, Los Angeles Lakers'ın efsane oyuncusu Kobe Bryant'ın, Michael Jordan'dan sonra en iyi basketbolcu olduğunu savundu.

07.04.2020-11:22 - (Son Güncelleme: 07.04.2020-11:18) 'Kobe Bryant, Michael Jordan'dan Sonra Gördüğüm En İyi Oyuncu'
NBA süperstarı Charles Barkley, Los Angeles Lakers'ın efsane oyuncusu Kobe Bryant'ın, Michael Jordan'dan sonra en iyi basketbolcu olduğunu savundu.

Barkley, ESPN'in Get Up programına katılım sağladı ve Naismith Memorial Basketbol Hall of Fame'e yeni giren oyuncularından bazılarını övdü.

Sunucu Mike Greenberg, Chuck'a 1990'ların sonuna doğru Barkley'in kariyerinin son zamanlarında genç olan Kobe Bryant'la maç hatıralarını sorduğunda, Barkley şu şekilde konuştu:

"Kobe Bryant, Michael Jordan'a kıyasla gördüğüm en iyi basketbol oyuncusu. Sanırım Michael gördüğüm ve oynadığım en büyük oyuncu. Bunu hep söyledim - Kobe, Michael'a şimdiye kadar gördüğüm en yakın kişi. Kareem'e karşı, Wilt veya Bill Russell veya LeBron'a karşı en iyi dönemlerinde oynamadım. Ama size söylüyorum, Kobe Bryant, Michael Jordan dışında gördüğüm en iyi oyuncu."

"GARNETT VE WESTBROOK KADAR SIKI OYNAYAN OYUNCU GÖRMEDİM"

"Ve size şunu söyleyeyim, Kevin Garnett en sevdiğim oyunculardan biridir. Russell Westbrook istisnası dışında, her gece, Garnett ve Westbrook kadar sıkı oynayan iki oyuncu görmedim. Bir sürü büyük ve Hall of Fame üyesi oyuncu var, ama bir gün Hall of Fame üyesi olacak olan Russell Westbrook ve Kevin Garnett, karşılıklı oynadığım, en sıkı çalışan oyuncular."
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal