Kobe Bryant: "En Fizikli Takım Lakers"

Los Angeles Lakers süperstarı Kobe Bryant, bu seneki Lakers'ın 2020 kupasını kazanmak için sağlığa yatırım yapması gerektiğini söyledi.

11.01.2020-14:03 - (Son Güncelleme: 11.01.2020-13:56) Kobe Bryant: "En Fizikli Takım Lakers"

Los Angeles Lakers yıldızı Kobe Bryant, bu seneki Lakers'ın 2020 şampiyonluğunu alması için yatırım yapması gereken şeyin "sağlık" olduğunu aktardı.

Lakers bu dönemde Batı Konferansı'nda en iyi dereceye sahip (31-7). Anthony Davis yakın dönemde çürük bir gluteus maximus kası ile meşgul olması, çok fazla zaman kaçırması düşünülmüyor.

Fakat Kobe, Lakers'ın kuvvet çalışmaları ile ilerlemeye devam ettiklerinden net olmaları gerektiğini söylüyor. Kobe şu şekilde konuştu:

"Muhtemelen gördüğüm en fizikli takım onlar. Uzunlukları, eski toprak şeklinde bir uzunluk. Sertler ve atletizmleri var, bu yüzden harika görünüyorlar."

"Bence onlar için en önemli ve gerçekten yatırım yapmaları gereken şey, sağlık. Kuvvet antrenmanının olması gereken noktada olduğundan ve fiziksel olarak daima nerede olmanız gerektiğinden emin olun. Orada Judy [Seto] var ve Judy inanılmazdır. Harikadır. Yani bence bu onlar için en önemli şey, sağlık sadece. Eğer sağlıklı iseler, önlerine çıkanı dağıtabilirler."

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal