Klopp'tan Düğünde Koronavirüse Yakalanan Salah Yorumu

Liverpool Teknik Direktörü Jürgen Klopp, kardeşinin düğününe katılıp koronavirüs pozitif olan Mısırlı yıldız Mohamed Salah hakkında açıklamalarda bulundu.

21.11.2020-12:36 - (Son Güncelleme: 21.11.2020-12:40) Klopp'tan Düğünde Koronavirüse Yakalanan Salah Yorumu

İngiltere Premier Lig’de bu hafta Leicester City ile oynayacak olan Liverpool’da, koronavirüsü testi pozitif çıkan Mohamed Salah forma giyemeyecek. Salah’ın 25 Kasım’da UEFA Şampiyonlar Ligindeki Atalanta ile yapacağı mücadelede de yer alması zor gözüküyor. Liverpool Teknik Direktörü Jürgen Klopp, Mısır’da kardeşinin düğününe gittiği için koronavirüsüne yakalanan Salah’a sahip çıktı.

Kendisinin de yaz başında bir arkadaşının doğum gününe davet edildiğini söyleyen Klopp, “Ben bu davete gitmedim. Açık alanda olmasına rağmen gelen daveti reddettim. Ancak bazı ülkelerde mahalle baskısı fazla oluyor. Kardeşin düğüne de en özel günlerinden biri bu nedenle düğüne gitmesini anlayabiliyorum” dedi.

Salah olmasa da sahaya galibiyet için oynayacaklarını belirten Alman çalıştırıcı, “İki maça da üç puan almak için çıkacağız. Salah’ın durumu iyi, hiçbir semptom göstermiyor. Onunla her gün konuşuyorum” ifadelerini kullandı.

MISIR EFSANESİNDEN SERT ELEŞTİRİ

Mısır futbolunun efsane isimlerinden Mido, Salah’ı kamptan ayrılarak düğüne katılmasını ve sosyal mesafe kurallarını hiçe saymasını kabul edilemez olarak nitelendirmişti.

Salah'ın sorumsuzca davrandığını söyleyen Mido şu sözleri kullandı:

“Size düğünde ne olduğunu söyleyeyim. 300-400 insan onunla fotoğraf çektirdi ve onu öptü. Milli takımın iyiliğini düşünen bir oyuncuysanız bunu yapmazsınız. Salah'ın kampa katılmadan düğüne gitmesi büyük bir utanç. Geminin kaptanı böyle davranıyorsa o gemi batar.”

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal