Klopp ve Mourinho'dan CAS'a Manchester City Eleştirisi

Jürgen Klopp ve Jose Mourinho, CAS'ın Manchester City'e verilen cezayı iptal etmesini doğru bulmadıklarını aktardı.

14.07.2020-17:27 - (Son Güncelleme: 14.07.2020-17:23) Klopp ve Mourinho'dan CAS'a Manchester City Eleştirisi

İngiltere Premier Lig'de yer alan teknik direktörler Jurgen Klopp ve Jose Mourinho, Uluslararası Tahkim Kurulu'nun (CAS) UEFA tarafından Manchester City'ye verilen 2 sene Avrupa kupalarından men kararını kaldırmasını topa tuttu.

KLOPP: 'FUTBOL ADINA GÜZEL BİR GÜN DEĞİLDİ'

30 sene sonra Liverpool'a lig şampiyonluğunu getiren Alman teknik direktör Klopp, yaptığı basın toplantısında, 'Manchester City'nin Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edebilecek olmasından mutluyum ancak dünün futbol için güzel bir gün olduğunu düşünmüyorum' şeklinde konuştu.

Financial fair-play kurallarının takımları ve rekabeti sürdürdüğünü kaydeden Klopp, 'Bu kurallar başlangıçta kimsenin fazla para harcamaması için güzel bir fikirdi. Kulüpler doğru kaynaklara harcama yaptıklarından emin olmalılar. Umarım financial fair play kuralları kalır, çünkü size gidebileceğiniz ancak geçemeyeceğiniz sınırlar koyar, bu da futbol için güzel' ifadelerini kullandı.

MOURİNHO: 'UTANÇ VERİCİ'

Tottenham Teknik Patronu Jose Mourinho da CAS'ın Manchester City ile alakalı kararını "utanç verici" olarak değerlendirdi.

Portekizli teknik direktör, 'Manchester City eğer suçsuzsa neden 10 milyon euro para cezası aldı. Eğer suçlularsa Avrupa kupalarından men edilmeliler. Suçlu olup olmadıklarını bilmiyorum ama utanç verici bir karar' diye belirtti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal