Klopp, Sancho Ve Mbappe Yorumu Yapmadı!

Liverpool'un teknik adamı Jürgen Klopp, Jadon Sancho ve Kylian Mbappe hakkında görüş belirtmek istemediğini çünkü gazetelere manşet olmayı istemediğini söyledi.

06.05.2020-09:57 - (Son Güncelleme: 06.05.2020-09:20) Klopp, Sancho Ve Mbappe Yorumu Yapmadı!
Liverpool teknik direktörü Jürgen Klopp dünya futbolunun en çok konuşulan genç oyuncuları Kylian Mbappe ve Jadon Sancho hakkında yorum yapmak istemediğini söyledi.Klopp Sancho ve Mbappe hakkında söyleyeceği sözlerin gazetelere manşet olarak yanlış değerlendirilmesinden çekindiğini söyledi. Alman menajer her iki oyuncunun da bu isimlere benzer sıra dışı futbolcuları takip ettiğini belirterek, "İkisi hakkında da yorum yapmayacağım çünkü ertesi gün gazetelere manşet olmaya niyetim yok. Onlar da dahil olmak üzere çok sevdiğim futbolcular var. Bunlar sıra dışı futbolcular. Özel becerileri sebebiyle bu seviyedeler" dedi.

Liverpool ekip kadrosunun derinliğinden de çok mutlu olduğunu belirten Klopp, "Onları izlemeyi çok seviyorum ama teknik adamlıklarını yapmadım. Sahip olduğum kadromdam çok memnunum ve kadroda başka isimler olmasını henüz düşünmedim. İleride onlardan birini alıp almayacağımızı göreceğiz." diyerek konuşmasını tamamladı.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal