Klay: "30'larımın Sonuna Kadar Üst Düzeyde Oynayacağım"

Golden State Warriors yıldızı Klay Thompson, çapraz bağ sakatlığı sonrası rehabilitasyonunun 'harika gittiğini', ancak bu sezon geri dönüp dönmeyeceğinin belli olmadığını söyledi.

15.01.2020-17:39 - (Son Güncelleme: 15.01.2020-17:37) Klay: "30'larımın Sonuna Kadar Üst Düzeyde Oynayacağım"

Golden State Warriors süperstarı Klay Thompson, çapraz bağ sakatlığı geçirmesinin ardından rehabilitasyonunun 'harika gittiğini', fakat bu sezon geri gelip gelmeyeceğinin belli olmadığını aktardı.

Eylül ayının sonuna doğru Warriors medya gününden bu zamana kadar ilk defa basın mensuplarına açıklama yapan Thompson, ilerlemesinden memnun gözüküyordu:

"Harika gidiyor. En azından takım elbiselerimi güzel dikiyorlar. Ve bu adamları savaşırken izlemek çok eğlenceli. Açıkçası keşke orada olabilseydim. 2019 Finalleri'nin 6. maçından sonraki üçüncü günden beri, çalışmayı bırakmadım."

"Beni çok fazla görmeyebilirsiniz, ama çalışıyorum. Bu sezon ne olacağını bilmiyorum, sahaya çıkmayı çok isterim. Chase'de her gece bulunan Warriors taraftarlarını takdir ediyorum. Zorlu bir sezon olduğunu biliyorlar, ama geleceğin nasıl parlak olduğunu da biliyorlar. Bu yüzden burada olmak güzel."

"Sizleri (medya) uzun zamandır görmedim. Sezonun zor bir dönemi olduğunu biliyorum. Benim onlarla çalışmıyor olmam oldukça nadirdir, ama bu tür sakatlıkların bir daha asla başıma gelmeyeceğinden emin olmaya çalışıyorum. Bu yüzden çok sabırlı davranacağım, çünkü 30'larımın sonuna kadar üst düzeyde oynamak istiyorum."

Thompson 13 Haziran'da sakatlanmıştı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal