Kırmızı Kart Gören Oyunculara Sinirlendi, Takımını Ligden Çekti!

Karabük 1. Amatör Lig takımlarından Safranboluspor'un kulüp başkanı Hüseyin Özkaynak, geçtiğimiz hafta sonu Karabük Demir Çelikspor karşılaşmasında 5 futbolcunun kırmızı kart görmesi sebebiyle takımını ligden çekti.

30.11.2018-15:41 - (Son Güncelleme: 30.11.2018-15:38) Kırmızı Kart Gören Oyunculara Sinirlendi, Takımını Ligden Çekti!

Safranbolu İlçe Stadyumu'nda oynanan Karabük Demir Çelikspor'un 4-0 üstünlüğüyle devam eden maçın 50. dakikasında karşılaşmanın hakemi Meftun Özçelik, Safranboluspor'dan bir futbolcuya kırmızı kart gösterdi.

Kartın ardından yapılan itirazlar ve çıkan olaylar neticesinde hakem maçı tatil etti. Soyunma odasında ise Safranbolusporlu 4 futbolcu daha kırmızı kart gördü.

Kırmızı kart gören futbolcularına kızan Safranboluspor Kulübü Başkanı Hüseyin Özkaynak, takımı ligden çekme yönünde karar aldı. Özkaynak'ın, Karabük Futbol İl Tertip Komitesi Başkanlığı'na ligden çekildiklerine ilişkin dilekçeyle müracaatının ardından takım ligden ihraç edildi.

Özkaynak, basın mensuplarına konuya ilişkin yaptığı açıklamada, iki sene ara verdikleri lige iki yöneticinin isteğiyle katıldıklarını, kendisinin ise ligde mücadele etme taraftarı olmadığını belirtti.

Başkan Özkaynak, "Son oynanan müsabakada takım 5 kırmızı kart görüyor, 5 kırmızı kart gören takımı ligde tutmanın bir anlamı yok, çünkü problem var." şeklinde konuştu.

Hüseyin Özkaynak, "Hakeme hakaret, sataşma, rakibe sataşma, bunlar hoş şeyler değil. Biz sporun ruhunda, yapısında böyle bir durumun olmadığını düşünerek, bu takımın ligde yer almaması gerektiğini düşündük ve Safranbolu adına yakışmayan hiçbir hareketi tasvip etmemiz mümkün değil." ifadelerini kullandı.

Takım olarak her zaman şampiyonluk istediklerini kaydeden Özkaynak, gelecek sezon düzgün bir takımla lige katılmayı düşündüklerinin altını çizdi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal