Kevin Prince Boateng: 'Daha Önce Gelmeliymişim

Beşiktaş’ın devre arası transfer döneminin son saatlerinde kadrosuna kattığı yeni transfer Kevin-Prince Boateng, bugün gerçekleştirilen antrenman öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

10.02.2020-11:57 - (Son Güncelleme: 10.02.2020-11:43) Kevin Prince Boateng: 'Daha Önce Gelmeliymişim

Beşiktaş’ın devre arası transfer döneminin son saatlerinde kadrosuna kattığı yeni transfer Kevin-Prince Boateng, bugün gerçekleştirilen antrenman öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

“10 numara pozisyonunda oynamayı sevdiğimi daha önce de söyledim. Milan dışında hiçbir takımda 10 numara oynamadım. Günümüzde 10 numara pek fazla kullanılmıyor ama en verimli oyunumu 10 numara bölgesinde sergileyeceğimi düşünüyorum.”

“Beşiktaş'a geldiğim için mutluyum. Sonrasını düşünmüyorum. Ne kadar burada kalırım bilmiyorum, bunu zaman gösterecek. Çok sayıda maç oynamak ve Beşiktaş'a katkı sağlamak istiyorum.”

“Hiçbir şey için geç kalınmaz. Maçtaki atmosferi gördüğümde kendi kendime 'Daha önce gelmeliymişim' dedim. “

“Bu atmosferi gördükten sonra artık 3 yıl kalmak isterim. Ancak eşim Melissa Satta'ya da sormak isterim.”

“Sergen Hoca ile birbirimizi tanıma noktasındayız. Birbirimizi çok iyi anlıyoruz. Benden ne istediğini, neler beklediğini çok iyi anlıyorum. Bir ay sonra her şey daha da iyi olacak. Sergen Hoca'nın ne kadar büyük oyuncu olduğunu ve camiadaki etkisini iyi biliyorum. Sergen Hoca'nın Beşiktaş'a yeniden gelmesi ve burada olması, kulübü ayağa kaldırdı.”

“Seyahat etmeyi seviyorum. Her oyuncu daha çocukken tek bir takımda oynamak istediğini ve efsane olmak istediğini söyler. Ben çok fazla gezdim ama pişman değilim. Çok fazla dil öğrendim, çok fazla insanla tanıştım, gittiğim yerlerde iz bıraktım. Listede eksik Türkiye kalmıştı, şimdi buradayım.”

“Gelmeden önce 'Takım üzerinde büyük baskı var, ligde iyi gitmiyor' deniyordu. Ancak geldikten sonra şunu gördüm, pozitif bir ortam var ve arkadaşlık çok iyi. İşler zordayken, bunun olması kolay değil. Sergen Hoca'nın gelmesi büyük etki yarattı, atmosferi de değiştirdi. Ben de çok iyi karşılandım. Kendimi uzun yıllardır burada gibi hissediyorum.”

“Yakın arkadaşlarım transferim sonrası 'Nihayet evini buldun' şeklinde mesajlar attılar. Maçtan sonra da telefonumda sayısız mesaj vardı. Hedefim, kazanabildiğimiz kadar çok maç kazanmak. Bu sıkıcı bir cevap ama futbolda işler böyle.”

“Şampiyonluk için çok uzun bir yol var, ligi kazanırsak şarkı söylediğimi görürsünüz. Ancak şimdi Başakşehir maçına odaklanmalıyız. “ ifadelerinde bulundu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal