Kerr, Curry Ve Klay'in Durumunu, LeBron'la Kıyasladı

Golden State Warriors başantrenörü Steve Kerr, Stephen Curry ve Klay Thompson'ın halini Los Angeles Lakers'ın yıldız basketbolcusu LeBron James ile karşılaştırdı.

02.03.2020-15:00 - (Son Güncelleme: 02.03.2020-14:53) Kerr, Curry Ve Klay'in Durumunu, LeBron'la Kıyasladı
Bazı taraftarlar ve basketbol seyircileri, Curry'nin Warriors'a geri gelişinin "artık çok geç" olduğunu ve sezonu resmi olarak bitiren Klay'in halininde ekip için bir yararı olmadığından bahsediyordu.

Fakar Kerr, bu yergilerden daha farklı bir düşünce sundu ve Warriors'ın bu sene playoffları kaçırmasının, göründüğü kadar kötü olmadığını aktardı. Kerr, art arda sezonlarda playofflara kalınmasının ardından, bir ara vermenin kendileri için neden iyi olabileceği konusunda da, LeBron'u örnek olarak gösterdi.

Kerr, James'in geçen seneye göre şimdi çok daha farklı performans gösterdiğine ve senelerce Final maçlarında oynamasının sonrasında mola vermesi konusuna dikkat çekerken, Warriors'taki süperstarlarında aynı şekilde hissetmesini beklediğini söyledi:

"Hem Steph'in hem de Klay'ın zihinsel mola verdiğinden çok eminim. Şimdi bakıyorum - bu yıl LeBron'a bakın. LeBron, bir yıl önce olduğundan farklı bir adama benziyor. Ve Finallere üst üste sekiz kez çıkmak, delice bir şey. Bu, büyük olasılıkla insanların yeterince konuşmadıkları, ve üstlendiği duygusal yükü anlamadıkları bir başarı."

"Bu yüzden bizim adamlarımızın Finallere beş kez üst üste çıktıktan sonra gelen yok olmuşluk hissi, Steph ve Klay'in ideal koşullar dışında uzaklaşmaları, hiçbirinin sakatlıklarından ötürü fiziksel olarak iyi vakit geçirememesi ve savaştan uzaklaşmaları, bence önemliydi."

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal