Kerem Can Akyüz: 'İkinci Yarı Çetrefilli Ve Zorlu Geçer'

Bursaspor’un yeni transfer edilen oyuncularından Kerem Can Akyüz, ikinci yarının zorlu geçeceğini söyledi.

05.02.2020-14:19 - (Son Güncelleme: 05.02.2020-14:11)  Kerem Can Akyüz: 'İkinci Yarı Çetrefilli Ve Zorlu Geçer'
TFF 1. Lig’in 21. haftasında deplasmanda Osmanlısporla kapışacak Bursaspor'un antrenmanları devam ederken, Bursaspor ekibinden Kerem Can Akyüz açıklamalar yaptı.

Bursaspor’un sezon arası transfer edilen oyuncularından Kerem Can Akyüz ligin ilk devresinde çok fazla süre alma fırsatı yakalayamadığını ve top oynamanın hasreti içerisinde olduğunu aktardı. Kerem Can Akyüz şu açıklamaları yaptı:

“İnşallah bu hafta başlayıp yeniden bir galibiyet serisi yakalamak istiyoruz. Bireysel olarak performansımı en yüksek düzeye çekmek istiyorum. Bundan sonraki hedeflerimizi etkilemez. Çünkü tek hedefimiz var ve ıskalama şansımız yok. Bursaspor, kulüp olarak hala Süper Lig’de. Buraya adapte olmuş değiliz, olmayalım da. Bu kulüp buraları hak etmiyor. Önceki geldiğim Denizlispor da böyleydi. Ama yıllardan beri süregelen yanlış yönetimler, yanlış seçimler kulüpleri bu tarz durumlara sokabiliyor. Kulüplerin büyüklüğü de bu tür durumlardan ayağa kalkıp, tekrar eski günlerine dönmekle bağdaşıyor. Bursaspor, bunu çok kolay yapaca güce sahip. Eskişehir maçı bizim için kazaydı. Bu tarz maçlara futbolcu bireysel olarak motivasyon olur ama, sonuçta yine bir kayıp yaşar. 1-2 gündür kendimize gelemedik. Futbolda dün yok, bugün var. Bugünü yaşamanız lazım. İyi çalışıp, iyi konsantre olup antrenmanlarımıza devam etmeliyiz. Maç günü de karşılaşmaya konsantre olup 3 puanı alacağız”

"Sezon başında kaos yaşanmış"

“Tercihimi öyle kullandım ama devre arasına nasipmiş. Kulüpte herkes birbiriyle samimi konuşuyor, arkadaşlık ortamı güzel. Sezon başında kaos yaşanmış, oyuncular son anda imza atmış. Bu durumdan ancak arkadaşlıkla kurtarabilirsiniz. Hedefteki takımların hepsi 1-1,5 ay kamp yapıp, birbirleriyle müsabakalar yapmışlar. Birbirlerini tanıyan oyuncular. Bursaspor, sezona böyle dezavantaj ile başlayıp, bunu arkadaşlık ortamı ile bertaraf etmişler. Devreye kadar mücadele edip, bence çok iyi puanlar alınmış yaşanan olumsuzluklara karşın. Devre arası yapılan transferlerle bu olumsuzlukları bertaraf eden arkadaşlarımıza, ağabeylerimize yardımcı olmaya geldik. Geldiğimde burada çok güzel ortam vardı”

"İkinci Yarı Çetrefilli Ve Zor Geçer"

“İyi konsantre olup, maçı maç günü yaşarsanız çıkma ihtimali ilk 5’teki bütün takımlar için aynıdır. Herkes kovalar, bu ligde herkes herkesi yeniyor. Bunu geçen hafta yaşadık. Bu lig böyle. Standartları olmayan bir lig. O yüzden ikinci yarı çetrefilli ve zor geçer. Yollar dikenlidir. Acı çekerek bu şampiyonluğu camiaya getireceğiz” ifadelerini kullandı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal