Kendrick Perkins: 'Lebron ve Jordan Arasında Fark Yok'

Eski NBA basketçisi Kendrick Perkins, senelerdir devam eden "LeBron James mi Michael Jordan mı?" tartışmaları ile ilgili açıklamalarda bulundu.

29.09.2020-14:59 - (Son Güncelleme: 29.09.2020-14:57) Kendrick Perkins: 'Lebron ve Jordan Arasında Fark Yok'

ESPN'in analisti Kendrick Perkins, Los Angeles Lakers yıldızı LeBron James ile Chicago Bulls efsanesi Michael Jordan arasında bir fark olmadığını vurguladı.

Stephen A. Smith ve Max Kellerman ile Lakers'ın NBA şampiyonluğunu alması durumunda, LeBron'un Jordan ile arasındaki farkı kapatıp kapatmayacağını hakkında değerlendirmeler yapan Perkins, LBJ ve MJ'in aynı seviyede olduğunu aktardı.

ESPN'in First Take programının son kısmında, Kellerman ve Stephen A.'e "sebepsiz nefret edenler" ifadesini kullanan Perkins şöyle devam etti: "İkiniz de sebepsiz nefret eden adamlarsınız! Çünkü ben büyükbabam ve bazı arkadaşlarıyla gördükleri en iyi oyuncular hakkında tartıştığımda, Kareem, Wilt ve Bill Russell derlerdi. Jordan asla sohbete dahil olmazdı. Üstünden 10 yıl geçti ve şimdi sizinle konuştuğumda Stephen A ve Max, şimdi birdenbire Jordan oldu."

'GÖZLERİNİZİ KAPATIP BİRİNİ SEÇEBİLİRSİNİZ'

"Yani demek ki, siz asla genç nesle hakkını vermeyeceksiniz. Sebepsiz nefret duyuyorsunuz! Michael Jordan ve LeBron James aynı yemek masasında oturuyorlar, aralarında fark yok! Bu adamların ikisi için de gözlerinizi kapatıp birini seçebilirsiniz. Özgeçmişleri eşit, eşleşiyor."

Takipçilerin çoğu için "GOAT" (Tüm zamanların en iyisi) LeBron veya Jordan olarak değişiyor. Yaşanan tartışmalara bazen merhum efsane basketçi Kobe Bryant da giriyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal