Kenan Sofuoğlu'ndan Açıklama!

Eski Milli Motosikletçi Kenan Sofuoğlu, Ankara’da düzenlenen spor kulüpleri ve Federasyonları Çalıştayı’nda açıklamalarda bulundu.

17.01.2020-17:26 - (Son Güncelleme: 17.01.2020-17:23) Kenan Sofuoğlu'ndan Açıklama!

Eski Milli Motosikletçi Kenan Sofuoğlu, Ankara’da düzenlenen spor kulüpleri ve Federasyonları Çalıştayı’nda açıklamalarda bulundu.

Özellikle bakanımıza çok teşekkür ediyorum. Bugün son gün. Az önce federasyon başkanları ile toplantıda berberdik. Sorunlarını sıkıntılarını yada ülke sporunun daha iyi yerlere gelebilmesi için görüşlerini dinlediğimde, geçmişte benimde sporun içerisindeyken milli sporcuyken yaşadığım sıkıntıları bire bir dinlemek de nasip oldu. Esasında çözümler konusunda güzel öneriler dinledim. Bir çoğuna da bizzat ben katıldım. Özellikle yaşadığım içinde ne demek istediklerini çok iyi anladım. Şunu dile getirmek gerekiyorum.

Gençlik ve Spor Bakanlığı biraz yalnız. Çünkü sporu tek başına daha iyi yerlere getirmek zordur. Diğer bakanlıklarında Gençlik ve Spor Bakanlığının destekçisi olması gerekiyor. Ben ilk milletvekili olup meclise geldiğimde de bazı sıkıntıları dile getirmiştim. Kısa bir örnek verecek olursak, Maliye Bakanlığının vergi çalışmalarında Spor Bakanlığına, sporculara, federasyonlara teşvik edecek destek olacak bazı değişiklikler yapması gerekiyor. Bunu mecliste ve diğer milletvekillerine dile getirmeye çalışıyorum.

İnşallah ülkemizde sporun daha iyi yerlere gelebilmesi için diğer bakanlıkların, örneğin Kültür ve Turizm Bakanlığının ülke tanıtımı açısından, Maliye Bakanlığının sporculara yapılan sponsorluk konusunda Spor Bakanlığına destek olması gerekiyor. Bakanımız Türkiye'nin her yerindeki programlara katılıyor.  Sporcular ve spor adamları ile beraber oluyor. Federasyon başkanlarını tek tek dinliyor. İnşallah bunun karşılığında başarılı sonuçlar elde edeceğimizi ve bu çalıştayın faydalı olacağını düşünüyorum. Bakan yardımcıları ve yöneticiler tüm notlarını tuttular. Buradan çıkacak sonuçlar inanıyorum ki ülke sporuna katkı sağlayacak. Medyanın buna destek vermesi çok önemli

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal