Kayserispor’dan Alper Potuk Harekatı

Fenerbahçe'de bir türlü istenilen performansı veremeyen, Alper Potuk’un ocak ayında yeni takımı Kayserispor olabilir.

25.12.2019-12:33 - (Son Güncelleme: 25.12.2019-12:33) Kayserispor’dan Alper Potuk Harekatı

Ligde zor günler geçiren kayserispor’da teknik direktör Bülent Uygu devre arasında Alper potuk’un takıma katılmasını istiyor.

Fenerbahçe'de istenilen performansı sergileyemeyen ve forma şansı bulamayan tecrübeli futbolcu devre arasında ayrılabilir.

Sezon başında ücretinde yüzde 40 indirime giden Alper Potuk’u sarı kırmızılıların teknik direktörü Bülent Uygun devre arasında tecrübeli futbolcuyu takımında görmek istiyor. Kadrodan ayrılan birçok oyuncuların yerini devre arasında kaliteli isimlerle doldurmak isteyen Kayserispor Ligin 2. Yarısına daha güçlü başlamak istiyor.
Fenerbahçe’de forma şansı bulamayan Alper Potuk için sarı lacivertlilerin kapısı çalınacak ve transferi konusunda kolaylık talep edilecekleri ifade edildi.

ALPER POTUK FENERBAHÇE’YE BAĞLILIĞINI GÖSTERMİŞTİR

Alper Potuk bu sezonun hemen başında sözleşmesinin süresi aynı kalmak koşulu ile ücretinde kendi isteği ile %40’a varan ciddi bir oranda fedakarlık yapmıştı.

Başkan Ali Koç da bunun üzerine, "Alper Potuk, Fenerbahçe ailesine olan bağlılığını bu büyük fedakarlıkla gösterdi. Bir oyuncunun sözleşme süresi aynı kalarak, daha önce yapılmış olan sözleşmesinde %40 oranında bir indirimi kendi isteğiyle gerçekleştirmesi futbol dünyasında eşine az rastlanır bir olay." İfadelerinde bulunmuştu.

Alper Potuk bu sezon Fenerbahçe forması ile sahaya çıktığı 7 maçta gol veya asist yapamadı.

 

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal