Kayserispor’da Tjaronn Chery Heyecanı!

Transfer çalışmalarını sürdüren Kayserispor, Hollandalı orta saha oyuncusu Tjaronn Chery ile prensip anlaşmasına vardı.

24.07.2018-15:53 - (Son Güncelleme: 24.07.2018-15:51) Kayserispor’da Tjaronn Chery Heyecanı!

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor Çin Süper Ligi’nde Guizhou Hengfeng forması giyen 30 yaşındaki Tjaronn Chery ile anlaşma sağladı.

Kanat ve 10 numara mevkilerinde görev alan futbolcu hakkında konuşan Kayserispor Başkanı Erol Bedir, "Chery'nin transferi an meselesi. Fakat imzalar atılmadan oldu bitti diyemeyiz. Şu anda Hollanda'da bulunuyoruz. Son detayları yüz yüze görüşerek, imza için oyuncunun Çin'den gelmesini bekliyoruz" dedi.

Sarı kırmızılı ekibin bir süredir çalışmalarını Hollanda'da sürdürdüğünü vurgulayan Bedir, Çin'in Guizhou Hengfeng takımında oynayan 30 yaşındaki oyuncu ile prensipte anlaşmaya vardıklarını, fakat takımıyla olan pürüzleri çözmeye çalıştıklarını belirtti.

Tjaronn Chery ile kontrat imzalamak için Çin'den dönüşünü beklediklerini söyleyen Bedir, ''Kayserispor adına heyecan yaratan bir transfer olacak. Ryan Mendes, kontratını uzatmayıp takımdan ayrılınca, bir kanat oyuncusu arayışımız vardı'' ifadelerini kullandı.

1.70 boyundaki Surinam asıllı Hollandalı Tjaronn Chery, forvet arkasında ve orta sahanın her iki kanadında da forma giyebiliyor. Geçtiğmiz sezon takımıyla 10 karşılaşmaya çıkan tecrübeli orta saha, 1 gol ve 3 asist kaydetti.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal