Kayserispor’a Yeni Sponsor Geliyor! Başkan Bedir Açıkladı

Spor Toto Süper Lig takımlarından Kayserispor, ligin ikinci devresinde derin bir nefes aldıracak maddi geliri buldu. Sarı kırmızılı kulüp, Boydak Holding ile sponsorluk anlaşması imzalayacak.

28.12.2018-12:51 - (Son Güncelleme: 28.12.2018-12:49) Kayserispor’a Yeni Sponsor Geliyor! Başkan Bedir Açıkladı

Spor Toto Süper Lig'in ilk devresinde yaşadığı maddi problemler dolayısıyla sıkıntı yaşayan ve ilk yarıyı 19 puanla kapatan Kayserispor, aynı sorunları ikinci devrede yaşamamak adına girişimlerine devam edyor.  

Kayseri temsilcisi, ligin ikinci devresinde kulübün isim hakkını vermek, karşılığında da önemli bir ücreti kasasına koyarak futbolcularına karşı mali sorumluluğunu yerine getirmeyi hedefliyor.

Kayserispor Başkanı Erol Bedir, Boydak Holding ile sezon sonuna dek İsim Sponsorluğu anlaşması yapılacağını duyurdu. Başkan Bedir konuya ilişkin yaptığı açıklamada , "Boydak Holding CEO'su sayın Alpaslan Baki Ertekin ile bir görüşme gerçekleştirdik. Kendisi duruma gayet olumlu yaklaştı. Fakat gerekli merciler ile görüşerek onay alınmasının ardından resmi adımlar atılabilecek. Sezon sonuna kadar Kayserispor ismine sponsorluk anlaşması yapmaya hazırlanıyoruz. Gelecek hafta ciddi adımların atılacağını düşünüyorum." şeklinde konuştu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal