Kayserispor, Mensah İddialarına Yanıt Verdi!

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor, Atletico Madrid’den kiralık olarak kadrosuna kattığı Bernard Mensah hakkında basında yer alan haberlere ilişkin açıklamada bulundu.

20.11.2018-11:20 - (Son Güncelleme: 20.11.2018-11:18) Kayserispor, Mensah İddialarına Yanıt Verdi!

Kayserispor’da kiralık olarak oynayan Bernard Mensah’ı renklerine bağlamak adına Beşiktaş’ın Atletico Madrid ile anlaştığı iddialarına Kayserispor’dan yanıt geldi.

Kayserispor Basın Sözcüsü Orhan Taşçı, ''Mensah sezon bitimine dek kiralık olarak bizim futbolcumuz. Beşiktaş ile bu konuda bir temasta bulunmadık.” dedi.

Bu sezon Kayserispor formasıyla başarılı bir performans sergileyerek dikkatleri üzerine çeken Mensah için siyah beyazlı kulübün, bonservisinin bulunduğu İspanyol ekibi Atletico Madrid ile anlaştığı iddialarının ardından Kayserispor Basın Sözcüsü Orhan Taşçı açıklamada bulundu.

Mensah’la ilgili Beşiktaş’la bir temaslarının olmadığını belirten Orhan Taşçı, ''Mensah sezon sonuna dek kiralık olarak takımımızda forma giyecek. Bu konuda Beşiktaş ile herhangi bir temasımız olmadı. Biz Mensah’tan, Mensah da bizden çok memnun.'' şeklinde konuştu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal