Kayserispor Başkanı Erol Bedir Açıkladı! Sabri Sarıoğlu Transfer Edilecek Mi?

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor Kulübü Başkanı Erol Bedir, deneyimli futbolcu Sabri Sarıoğlu'nun sarı kırmızılı takıma transfer olacağı iddialarına açıklık getirdi.

19.06.2018-10:57 - (Son Güncelleme: 19.06.2018-10:54) Kayserispor Başkanı Erol Bedir Açıkladı! Sabri Sarıoğlu Transfer Edilecek Mi?

Kayserispor Başkanı Erol Bedir, Göztepe ile yollarını ayıran Sabri Sarıoğlu’nun transfer gündemlerinde olmadığını ifade etti.

Başkan Bedir, geride kalan sezonda Spor Toto Süper Lig takımlarından Göztepe’de forma giyen 33 yaşındaki oyuncunun Kayserispor ile anlaşmak üzere olduğu yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını açıkladı.

Sezon öncesi ihtiyaçlarına göre bir transfer listesi belirlediklerini ve bu listeye göre futbolcuları kadroya kattıklarını belirten Bedir, Kayserispor'un Sabri ile ilgisinin olmadığını açıkladı ve  "Sabri zamanında iyi bir futbolcuydu. Milli takımda forma giydi. Galatasaray'ın kaptanlığını yaptı. İyi bir oyuncu, Allah yolunu açık etsin. Sabri'ye ilgimiz, Sabri'nin diğer kulüplerde oynadığı zaman izlemekten ibaret olacaktır." ifadelerini kullandı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal