Kayserispor Başkanı Bedir’den Taraftara Müjde!

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor’da Kulüp Başkanı Erdol Bedir taraftarın isteğini geri çevirmedi.

14.08.2018-13:29 - (Son Güncelleme: 14.08.2018-13:23) Kayserispor Başkanı Bedir’den Taraftara Müjde!

Spor Toto Süper Lig’in ilk haftasında evinde Antalyaspor’u 2-0’la geçen Kayserispor’da keyifler yerinde…

Kayserispor'a içerde ve dışarda oynadığı tüm karşılaşmalarda büyük destek veren ‘Kapalı Kale’ taraftar grubu, takımlarının gelecek hafta Bursa ile oynayacağı deplasmanda tribündeki yerini alacak. Ligin ilk haftasında Kayseri Kadir Has Stadı'nda oynanan karşılaşmada Antalyaspor'u 2-0 mağlup eden Kayserispor'da taraftar, otobüs istedi. Kayserispor Kulübü Başkanı Erol Bedir de söz verdi.

Antalyaspor karşılaşmasının ikinci yarısında Kapalı Kale taraftar grubunun "Bursa'ya otobüs…" şeklindeki tezahüratı karşılık buldu. Kayserispor kulübü, taraftarların Cumartesi günü oynanacak Bursaspor deplasmanına rahat gidip gelebilmesi için otobüs tahsis edecek.

Antalyaspor maçını Kayserispor Kulübü Eski Başkanı Mehmet Özhaseki ve Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik ile beraber seyreden Başkan Erol Bedir, takımın galibiyetinden ve taraftarın maça olan ilgisinden son derece memnun olmuştu. Başkan Bedir, karşılaşmanın ardından "Kayserispor, taraftarı ile güzel. Kazanmak güzel." ifadesini kullandı. 

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal