Kayserispor Başkanı Bedir: Feyenoord’u Bekliyoruz

Kayserispor Başkanı Erol Bedir, transfer görüşmeleri yaptıkları Feyenoord’un 23 yaşındaki kanat oyuncusu Bilal Başacıkoğlu konusunda açıklamalarda bulundu.

11.06.2018-13:27 - (Son Güncelleme: 11.06.2018-13:25) Kayserispor Başkanı Bedir: Feyenoord’u Bekliyoruz

Kayserispor Kulübü Başkanı Erol Bedir, Hollanda ekiplerinden Feyenoord forması giyen Bilal Başacıkoğlu’nun transferi konusunda, Hollanda temsilcisinden haber beklediklerini ve bu transferin henüz gerçekleşmediğini belirtti.

Sarı kırmızılı takımın transfer listesinde 12 oyuncu bulunduğunu ve bu oyunculardan birinin de Feyenoord forması giyen Bilal Başaçıkoğlu olduğunu söyleyen başkan Bedir, ''Biz söylemekten usandık fakat menajerlerin yönlendirmeleri sonucu harekete geçen birileri yazmaktan ve yakıştırmaktan hala usanmadı. Tekrar tekrar söylüyorum; bizim yerli ve yabancı futbolcu konusunda 2 orta saha ve 2 kanat oyuncusu olmak üzere 4 oyuncu planlamamız var. Transfer havuzumuzda hocamız Ertuğrul Sağlam'ın onayladığı 12 futbolcu yer alıyor. Bilal de bu havuzda bulunan, geride bıraktığımız sezondan bu yana görüşmelerde bulunduğumuz genç ve yetenekli bir oyuncu. Kendisi ile prensip anlaşmasına vardık fakat takımıyla görüşmelerimiz devam ediyor. Bu görüşme netleşmeden Bilal Başacıkoğlu'nun transferi bitti diyemeyiz'' ifadelerini kullandı.

Öte yandan Erol Bedir, Kasımpaşa'dan Mensah ile de ilgilendiklerini açıkladı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal