Kayserispor Başkanı Bedir: Başakşehir'den Puan Almaya Gidiyoruz

Kayserispor Başkanı Erol Bedir, bu hafta oynayacakları Medipol Başakşehir karşılaşmasına ilişkin "Medipol Başakşehir'den puan ya da puanlar almaya gidiyoruz" ifadesini kullandı.

17.04.2018-17:33 - (Son Güncelleme: 17.04.2018-17:11) Kayserispor Başkanı Bedir: Başakşehir'den Puan Almaya Gidiyoruz

Sarı-kırmızılı ekibin tesislerinde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Kayserispor Başkanı Erol Bedir, Spor Toto Süper Lig’de bu hafta kazandıkları Gençlerbirliği maçının ardından takımda tekrar güzel bir hava oluştuğunu vurguladı.

Spor Toto Süper Lig’de son 3 karşılaşmadan mağlubiyetle ayrılan sarı kırmızılı ekip, geçtiğimiz hafta sonu Gençlerbirliği’ni konuk ettiği maçı 3-2 kazanarak Avrupa Ligi umutlarını korumuştu.

Bu hafta ligde karşılaşacakları Medipol Başakşehir maçının hazırlıkları sürdüren Kayserispor’da başkanı Erol Bedir, zorlu karşılaşmayı değerlendirdi. Ligde son 3 müsabakayı kaybetmenin ve kalelerinde gördükleri 11 gole karşılık ağları havalandıramamanın verdiği bir moralsizlik olduğunu, bu moral bozukluğunu üzerlerinden atmak için birlikte çalıştıklarını belirten Bedir, Gençlerbirliği mücadelesini kazanarak yeniden hedeflerine yöneldiklerini vurguladı.

“TAKIMLAR ARASINDA ARTIK KALİTE FARKI KALMADI”

Ligde şampiyonluğa oynayan takımlardan Medipol Başakşehir karşısında sahaya puan ya da puanlar almak adına çıkacaklarını ifade eden Bedir, Spor Toto Süper Lig’de kalan 4 haftada 10 puan toplamaları halinde Avrupa hedeflerine ulaşabilecekleri yorumunda bulundu. Bedir, sözlerini şu cümlelerle noktaladı:

“Gençlerbirliği maçı orada kaldı ve biz şuan cuma günü oynayacağımız Başakşehir maçını düşünüyoruz. Hemen akıllara şu gelebilir, ‘Başakşehir güçlü bir takım, deplasman, şampiyonluk adayı’. Benim değerlendirmeme göre şu saatten sonra güçlü takım, güçsüz takım diye bir şey söz konusu değil. Ligin düşme adaylarından Gençlerbirliği, Galatasaray’ı yeniyor, neredeyse bizden de puan alacaklardı. Dolayısıyla Başakşehir’e puan ya da puanlar almaya gidiyoruz. Almak zorundayız, onlar da şampiyon olabilmek için bizi yenmek zorundalar. Takımlar arasında artık kalite farkı kalmadı, kim çok istiyorsa o kazanıyor. İnşallah çok isteyen biz olacağız. Önümüzdeki karşılaşmalardan da puan almak zorundayız. Bundan sonraki maçlarımızda 10 puan civarında puan toplarsak zannediyorum hedefimize ulaşırız.”

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal