Kayserispor Başkanı Açıkladı: ''Deniz Türüç'ün Kararını Vermesini Bekliyoruz''

Deniz Türüç'ün yeni sezon başlamadan hangi takıma transfer olacağı merakla beklenirken, Kayserispor Başkanı Erol Bedir açıklama yaptı.

24.07.2019-16:41 - (Son Güncelleme: 24.07.2019-16:36) Kayserispor Başkanı Açıkladı: ''Deniz Türüç'ün Kararını Vermesini Bekliyoruz''

Önümüzdeki sezon Fenerbahçe'ye mi Galatasaraya'a mı transfer olacağı henüz netleşmeyen Deniz Türüç hakkında Kayserispor başkanı açıklamalarda bulundu.

"Onun anlaştığı takımla biz anlaşırız, Fenerbahçe, Eljif Elmas'ı sattı, bizi arayabilirler. Galatasaray da görüşmek için Mbaye Diagne'nin satışını bekliyor. Mensah ve Deniz Türüç'ü birlikte satmayacağız." ifadelerini kullandı.

"DENİZ'İ KABYETMEK İSTEMEM"

Kayserispor Teknik Direktörü Hikmet Karaman ise, "Deniz şu anda takımın önemli oyuncularından, kaptanlarından biri. Bize hücum bölgesinde çok önemli katkılar yaptı. Böyle bir oyuncuyu kaybetmek istemem. Son dönemdeki gelişmelerden haberim yok." açıklamasını yapmıştı.

Deniz Türüç'ün ise kararını Galatasaray'dan yana kullandığı bilinirken Galatasaray Diagne'yi sattığı an bu transferi bitirecek.

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal