Kayserispor Başakşehir'i Konuk Ediyor

Süper Lig'de 20.haftanın açılış karşılaşmalarından biri olan Hes Kablo Kayserispor-Medipol Başakşehir karşılaşması saat 16.00'da Kadir Has Stadyumu'nda başlayacak olan karşılaşmayı hakem Serkan Tokat yönetecek.

19.01.2021-15:39 - (Son Güncelleme: 19.01.2021-15:39) Kayserispor Başakşehir'i Konuk Ediyor

Hes Kablo Kayserispor ligde 11 maçtır galibiyet alamadığı serinin ardından iki hafta üst üste Denizlispor ve Malatyaspor karşılaşmalarından 3 puanla ayrılmıştı. Bu serisini geçtiğimiz hafta oynadığı Gaziantep FK karşılaşmasında devam ettiremeyen sarı kırmızılılar son şampiyon Medipol Başakşehir'e karşı puan yada puanlar alarak alt sıralardan kurtulmayı hedefliyor. 

Konuk ekip Medipol Başakşehir'de ise 7 karşılaşmadır galip gelememesinin ardından çıktığı son 3 karşılaşmada 2 galibiyet 1 beraberlik alarak yakaladığı çıkışı sürdürmek istiyor.

İki takım arasında oynanan son 5 karşılaşmada 4 karşılaşmayı Medipol Başakşehir kazanırken 1 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı.

Ev sahibi Hes Kablo Kayserispor'da Pedro Henrique 4 golle en golcü oyuncu konumunda bulunurken Fredrik Gulbransen ise Başakşehir'de 6 gol ile en golcü isim konumunda bulunuyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal