Kasımpaşalı Ben Youssef Şampiyonluğa İnanıyor!

Spor Toto Süper Lig'in ilk devresinde gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Kasımpaşa’nın Tunuslu stoperi Syam Ben Youssef, şampiyonluk konusunda iddialı konuştu.

02.01.2019-10:50 - (Son Güncelleme: 02.01.2019-10:47) Kasımpaşalı Ben Youssef Şampiyonluğa İnanıyor!

Kasımpaşa’nın 29 yaşındaki savunma oyuncusu Ben Youssef, Türkiye Futbol Federasyonu'nun "Tam Saha" dergisine önemli açıklamalarda bulundu.

Lacivert beyazlı ekibin teknik direktörü Mustafa Denizli'ye övgüler yağdıran deneyimli stoper, "Hocamızın takıma geçmesiyle birlikte takımın havası değişti, Mustafa Hoca bizi şampiyon olabileceğimize inandırdı. Bu kolay bir durum değil farkındayız ancak futbolcusundan personeline kadar herkes şampiyon olabileceğimize inanıyor. Bunun yanı sıra hocamız da şampiyonluklara alışkın bir isim." değerlendirmesinde bulundu.

Taraftar baskısının olmamasının avantaj olup olmadığı konusuna da değinen Tunuslu savunmacı, "Bu durum bazen takım için iyi olabiliyor fakat bazen taraftar baskısını da özlemiyor değilim." şeklinde konuştu.

"Dünyanın en güzel kentlerinden birinde yaşıyorum." diyen 29 yaşındaki futbolcu, "İstanbul çok canlı. İyi yemek yiyebileceğiniz çok sayıda seçeneğe sahipsiniz. Denizde vakit geçirmeyi çok seviyorum. Teknede olmak bana huzur veriyor. İstanbul'da da bazen tekne gezileri yapıyorum." ifadelerini kullandı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal