Kasımpaşa Sivasspor'u Konuk Edecek

Süper Lig'in 21.Haftasında saat 16.00'da Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu'nda oynanacak olan Kasımpaşa ile Demir Grup Sivasspor arasındaki mücadeleyi hakem Mert Müzenge yönetecek.

25.01.2021-14:10 - (Son Güncelleme: 25.01.2021-14:13) Kasımpaşa Sivasspor'u Konuk Edecek

Ev sahibi Kasımpaşa Süper Lig'de 2 haftadır üst üste aldığı Büyükşehir Belediye Erzurumspor ve MKE Ankaragücü mağlubiyetlerinin ardından yeni transferleri ile güçlendirdiği kadrosu ile birlikte ilk yarının son karşılaşmasında galip gelerek mağlubiyet serisine son vermek istiyor.

Demir Grup Sivasspor ise ligde son iki haftayı beraberlik ile geçiriyor. Medipol Başakşehir ve Fenerbahçe karşılaşmalarında alınan beraberliklerin ardından İstanbul deplasmanından 3 puan ile dönmek isteyen Demir Grup Sivasspor bu galibiyet ile birlikte alt sıralardan uzaklaşmak istiyor.

İki takım arasında oynanan son 5 karşılaşmada 2 karşılaşma beraberlikle sonuçlanırken 2 karşılaşmayı Sivasspor kazanırken 1 karşılaşmada ise galip gelen taraf Kasımpaşa olmuştu.

Kasımpaşa Spor Kulübü'nde en golcü oyuncu 5 gol ile Armin Hodzic olurken Demir Grup Sivasspor'da ise takımın en golcü isimleri Max Gradel ve Hakan Arslan oldu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal